Απίστευτη γκάφα με τα εμβόλια στη Λέσβο:  5.000 δόσεις «ξεχάστηκαν» στην Αθήνα

ΕΕ: Συμφώνησε με την AstraZeneca για 300 εκατ. δόσεις του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εμβολιασμοί με Pfizer σταμάτησαν προσωρινά στη Λέσβο, καθώς στο νησί έφτασε αεροπλάνο από τη Αθήνα που θα μετέφερε τα σκευάσματα με τον συνοδό υπάλληλο αλλά… χωρίς τις δόσεις.

Το νοσοκομείο του νησιού με ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, είχε κάνει γνωστό πως «όσοι συμπολίτες μας είχαν ραντεβού εμβολιασμού σήμερα μπορούν να προσέρχονται στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείο Μυτιλήνης για εμβολιασμό», ωστόσο αυτό δεν συνέβη καθώς 5.000 δόσεις (!) ξεχάστηκαν στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής, άγνωστο παραμένει το πώς και με ποιου ευθύνη δεν πραγματοποιήθηκε η μεταφορά των εμβολίων, καθώς και το πότε θα εμβολιαστούν οι πολίτες που έχασαν το ραντεβού τους, οι οποίοι υπολογίζεται πως ανέρχονται σε 800.

Σημειώνεται πως από χθες το μεσημέρι, σύμφωνα πάντα με όσα γράφει το ίδιο μέσο, διακόπηκε ο εμβολισμός με εμβόλια της Pfizer στο Κέντρο Υγείας Μυτιλήνης και στο Νοσοκομείο, καθώς οι ισχυροί νότιοι άνεμοι δεν επέτρεπαν τη μεταφορά των εμβολίων, μιας και όλες οι αεροπορικές πτήσεις ακυρώθηκαν.

Πηγή: in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X