Λεβαντόφσκι: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και την οικογένειά μου» (ΦΩΤΟ)

Λεβαντόφσκι: «Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και την οικογένειά μου» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναδείχτηκε ο κορυφαίος επιθετικός της περασμένης χρονιάς και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ευχαρίστησε τους συμπαίκτες και την οικογένειά του.

«Θέλω να ευχαριστήσω κάθε δημοσιογράφο που με ψήφισε και πίστεψε ότι τα επιτεύγματά μου ήταν σημαντικά το 2021.

Κέρδισα το βραβείο Striker Of The Year και κανένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει ένα ατομικό βραβείο χωρίς την πιο δυνατή ομάδα και τους πιστούς οπαδούς πίσω του. Και για μένα δεν είναι διαφορετικό. Θέλω να ευχαριστήσω την Μπάγερν Μονάχου για την βάση που μου έδωsε για να πετύχω και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου από την Εθνική Πολωνίας και από την Μπάγερν Μονάχου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου που με στηρίζουν κάθε μέρα, σημαίνει πολλά για μένα.

Και το πιο σημαντικό, ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου. Ευχαριστώ μαμά, ευχαριστώ Άννα – είσαι η αγάπη της ζωής μου και η καλύτερή μου φίλη, ευχαριστώ την αδερφή μου Μιλένα και τους φίλους μου για τη συνεχή υποστήριξη, που είναι η βάση των επιτευγμάτων μου.

Σας ευχαριστώ», έγραψε ο Πολωνός σταρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Lewandowski (@_rl9)


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X