ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι φίλοι της ΑΕΚ στη Ζυρίχη αγκάλιασαν την ομάδα χάντμπολ η οποία τους έκανε δώρο μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τος παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλες στιγμές έζησε σήμερα το club της ΑΕΚ στη Ζυρίχη όπου παραβρέθηκε για πρώτη φορά η ομάδα χάντμπολ.

Λίγο μετά την προσγείωση της στο αεροδρόμιο η αποστολή έκανε μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα της και βρέθηκε στο Club της ΑΕΚ όπου την περίμεναν με ενθουσιασμό οι φίλοι του «Δικεφάλου». Από νωρίς οι Ενωσίτες είχαν πάρει θέση στο κλαμπ περιμένοντας την ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια και λίγο μετά τις 2 υποδέχτηκαν την ομάδα με καπνογόνα και συνθήματα. Η αποστολή έγινε δεκτή με πολλή αγάπη ενώ οι παίκτες δέχτηκαν και τις φημισμένες Ελβετικές σοκολάτες. Η ομάδα έκανε δώρο στο κλαμπ μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Καντέτεν.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή της ΑΕΚ στο Club

ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Με καπνογόνα και συνθήματα η υποδοχή της ομάδας χάντμπολ στο Club της Ζυρίχης (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X