Πιέζει η ΑΕΚ για Μπρόρσον -Τρίτη και... φαρμακερή πρόταση

Τσεκάρει Μπρόρσον η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν αφήνει την περίπτωση του Φραν Μπρόρσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παραμένει ζεστή για τον Φραν Μπρόρσον!

Είναι γνωστό πως ο Σουηδός στόπερ ενδιαφέρει την Ενωση καθώς έχει κάνει ήδη δύο προτάσεις και φαίνεται πως τώρα ο Δικέφαλος έκανε 3η (και ενδεχομένως τελευταία) απόπειρα για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Μάλμε, ο οποίος δεν έχει χάσει ματς στα πέντε παιχνίδια του ChampionS League, σύμφωνα με το Sportime.

H προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν μάλιστα συγκεκριμένη καθώς του πρότεινε συμβόλαιο 3,5 ετών με μέσο όρο απολαβών 400.000 ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Ο Σουηδός από το Τρέλεμποργκ έχει ήδη μιλήσει με τον άλλοτε χαφ της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον και έχει αρχίσει να «ψήνεται» στην ιδέα, μολονότι στο κατόπι του υπάρχει club από την Championship της Αγγλίας.

«Δεν βιάζομαι για την απόφασή μου», δήλωσε μετά τον τελευταίο του αγώνα, ο Μπρόρσον, ο οποίος έχει ακόμη και άλλα δύο ματς πρωταθλήματος με την Μάλμε. Ο 25χρονος παίκτης της πρωταθλήτριας Σουηδίας έχει χάσει μόλις 5 λεπτά 5 αγώνες στο Champions League. Ο Μπρόρσον παίζει αριστερό στόπερ σε σύστημα με 3 κεντρικούς αμυντικούς στην Μάλμε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X