Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ εκλεκτός για τον πάγκο της

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ εκλεκτός για τον πάγκο της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ ένας από τους μεγαλύτερους διανοητές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν είναι ένας απλός προπονητής. Δεν αναλαμβάνει δουλειές, αλλά στήνει ολόκληρα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ από το μηδέν, έχοντας την απόλυτη ευθύνη για τα πάντα, κάτι που έκανε σε Χόφενχαϊμ και Λειψία.

Είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους στο γερμανικό (και όχι μόνο) ποδόσφαιρο, αφού όπως έχουν δηλώσει οι Τόμας Τούχελ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Ράλφ Χάζενχουτλ και Γιούργκεν Κλοπ έχουν επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ιδέες του, που έχουν καθορίσει την προπονητική τους φιλοσοφία.

Μετά από ασφυκτικό πρέσινγκ, ο Ραλφ Ράνγκνικ αφήνει την δουλειά του Διευθυντή ποδοσφαίρου στην Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πιο ηχηρή και απαιτητική δουλειά της ζωής του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athletic ο 63χρονος Γερμανός τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει (αρχικά) μέχρι το τέλος της σεζόν και να επαναδιαπραγματευτεί από το προσεχές καλοκαίρι την επέκταση της συνεργασίας.

Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, ωστόσο ο Γερμανός δεν θα βρίσκεται στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τσέλσι την Κυριακή, αφού θα πρέπει μερικές ημέρες μέχρι να εγκριθεί η άδεια εργασίας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X