Γιαννίκης στους παίκτες: «Μάθημα για όλους μας αυτό το ντέρμπι» - Πως ανέλυσε κάθε γκολ

Ο Αργύρης Γιαννίκης και ο Μισελέν
Photo Credits: INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του την Τρίτη στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης έζησε το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της ΑΕΚ έντονα. Είχε προετοιμάσει για αρκετές μέρες την ομάδα, αλλά η ήττα έφερε πίκρα στον ίδιο και στον οργανισμό ΑΕΚ.

Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο ίδιος είπε 2-3 φορές στα αποδυτήρια «ψηλά το κεφάλι». Χθες στα Σπάτα είπε περισσότερο στην ανάλυση που έκανε στους παίκτες του για το 90λεπτο με τον Ολυμπιακό.

«Αυτό το ντέρμπι και όπως εξελίχθηκε, ήταν ένα μάθημα για όλους. Μάθαμε πως κάθε λάθος, κοστίζει, κάθε δώρο που θα κάνουμε στον αντίπαλο, θα το πληρώνουμε πολύ ακριβά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι να αντιδράσουμε σωστά, σε οποιαδήποτε φάση δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι. Επίσης πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις φάσεις και έβαλε τρία γκολ. Εμείς είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, βγαίναμε σωστά, αλλά δεν απειλούσαμε όσο θα έπρεπε και όπως θα έπρεπε» σχολίασε ο ομογενής προπονητής.


Ομως δεν έμεινε εκεί. Έκανε ανάλυση και για κάθε γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. «Στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, είχαμε έντεκα παίκτες μέσα στην περιοχή και βρέθηκε τελικά αμαρκάριστος ο αντίπαλος που έβαλε το γκολ. Δεν είχαμε σωστή ισορροπία και συγκέντρωση στο 1ο λεπτό» επεσήμανε ο Γιαννίκης, ενώ έκανε παρατηρήσεις στην συγκεκριμένη φάση στον Σιμάνσκι, που έπρεπε να ήταν πάνω στον Αγκιμπού Καμαρά. Για το δεύτερο γκολ ο Γιαννίκης τόνισε την απόσταση και την κακή επικοινωνία Βράνιες και Μήτογλου στην φάση που έπαιξαν οφσάιντ τον Ελ Αραμπί, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την κίνηση του Μισελέν να τρέξει με αυτοθυσία από τη διαγώνιο για να προλάβει με τάκλιν τον Ελ Αραμπί.

Όσο για το τρίτο γκολ, ο Aργύρης Γιαννίκης τόνισε πως ο Μοχαμάντι είχε καλύτερες επιλογές μπροστά του, από το να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα. Κάτι που έκανε ανεπιτυχώς και έτσι ήρθε το 1-3 ξανά από τον Αραμπί.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X