Με combo στη Βαρκελώνη

Με combo στη Βαρκελώνη

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Champions League, Τσέλσι – Γιουβέντους (22:00): Η Τσέλσι ήταν απολαυστική στην έδρα της Λέστερ το Σάββατο, πήρε σπουδαία νίκη με 3-0, που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο το σκορ. Έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, δεν απειλήθηκε ποτέ και ήταν κυρίαρχη. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι στη 2η θέση και άμα κερδίσει τώρα την Γιουβέντους, μπορεί να ελπίζει και σε πρωτιά. Στα έντεκα τελευταία στην έδρα της έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και αποτελεί την μεγάλη της δύναμη. Την περασμένη αγωνιστική πάντως, πέρασε δύσκολα με 1-0 από την έδρα της Μάλμε.

Champions League, Τσέλσι – Γιουβέντους (22:00): Έχει βρει τον τρόπο να καθαρίζει τα δύσκολα παιχνίδια η Γιουβέντους, με τον δικό της κυνικό τρόπο. Στο πρωτάθλημα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λάτσιο και συνεχίζει την ανάκαμψη της στη βαθμολογία. Δύο πέναλτι του Μπονούτσι ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά στο ματς, ένα στο 23′ που άνοιξε το σκορ και ένα στο 83′ που «κλείδωσε» το τρίποντο. Απέχει βέβαια 11 βαθμούς από την κορυφή, με το καταστροφικό ξεκίνημα που έκανε, αλλά δεν χάνει κανείς την πίστη του μέσα στην ομάδα. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ακόμα και με ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένη στην έδρα της Τσέλσι. Μετράει 4/4 νίκες και έχει εξασφαλίσει φυσικά την πρόκριση. Θέλει και την πρώτη θέση.

Champions League, Τσέλσι – Γιουβέντους (22:00): Η Τσέλσι θα κυνηγήσει την πρώτη θέση και θα μπει να πιέσει από νωρίς. Η Γιουβέντους και με ισοπαλία ευχαριστημένη θα είναι, αλλά πρέπει να ακολουθήσει τον ρυθμό των μπλε, που στην έδρα τους είναι εξαιρετικοί. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα (22:00): Η Μπαρτσελόνα μπήκε με το δεξί στην εποχή Τσάβι. Δεν άλλαξαν πολλά, άλλωστε δεν περιμέναμε θαύματα, ωστόσο, στο 1-0 κόντρα στην Εσπανιόλ είδαμε σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού μεγαλύτερα διαστήματα έντασης. Βέβαια το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με θρίλερ, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια με τον Ντε Τομάς. Τώρα η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει και βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με νίκη καθαρίζει μια ώρα αρχύτερα, ενώ και η ισοπαλία αντικειμενικά την βολεύει. O Τσάβι θα διατηρήσει το 4-2-3-1, σε επίπεδο προσώπων τα κουκιά είναι και πάλι μετρημένα. Στο ματς του Σαββάτου ήταν εμφανής η κούραση μετά το 60ο λεπτό και αυτό είναι ζήτημα σε ένα ματς όπου θα χρειαστεί σίγουρα καλύτερη διαχείριση από την πλευρά των μπλαουγκράνα που και ζωντάνια έβγαλαν μεσοεπιθετικά αλλά και δεν κατάφεραν να κρύψουν τα αμυντικά κενά.

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα (22.00): Η Μπενφίκα πηγαίνει στη Βαρκελώνη θέλοντας να θυμηθεί τα παλιά. Στον πρώτο γύρο έριξε τρία γκολ στους μπλαουγκράνα, ωστόσο, ακολούθησαν οι ήττες από τη Μπάγερν και οι Καταλανοί προσπέρασαν. Την Παρασκευή σε ένα ματς που περίμεναν πως θα ξόδευαν λιγότερες δυνάμεις ισοφάρισαν στο 78’ την Πάσος κι εν τέλει έφτασαν σε ένα 4-1 που δεν λέει την αλήθεια. Ο Ζέσους αναζητά την ισορροπία που φαίνεται να έχει χαθεί το τελευταίο διάστημα. Η διακοπή ήταν απαραίτητη για τους «αετούς», που χρειάζονταν ανάσες, ενώ σημαντική είναι και η έξτρα μέρα ξεκούρασης. Το ενδεχόμενο τριάδας στην άμυνα είναι ανοιχτό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ετοιμάζεται να χτυπήσει στους κενούς διαδρόμους.

Champions League, Μπαρτσελόνα – Μπενφίκα (22.00): Το αποτέλεσμα του ματς στο «Νόου Καμπ» θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το δεύτερο εισιτήριο. Η κακή Μπαρτσελόνα βαθμολογικά έχει το πάνω χέρι. Ο Τσάβι την ανανεώνει ψυχολογικά, όμως το ρεζερβουάρ δεν δείχνει αρκετά γεμάτο. Η Μπενφίκα θα επιχειρήσει να τρέξει περισσότερο, αν τα καταφέρει, μπορεί να οδηγήσει το ματς σε έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό, που σε βάθος χρόνου μπορεί να την βολέψει. Με τις ευκαιρίες που επιτρέπουν και οι δύο στις άμυνές τους το G/G & Over 2.5 δείχνει ιδανική επιλογή στο 1.95 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X