Κορωνοϊός: Η πανδημία «καλπάζει» - Πολίτες διαδηλώνουν κατά των περιορισμών (VIDEO)

Κορωνοϊός: Η πανδημία «καλπάζει» - Πολίτες διαδηλώνουν κατά των περιορισμών (VIDEO)

Σαββατοκύριακο βίαιων διαδηλώσεων κατά των μέτρων που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις για να αναχαιτίσουν την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων του κορωνοϊού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαββατοκύριακο βίαιων διαδηλώσεων σε χώρες της Ευρώπης ήταν αυτό που πέρασε.

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα νέα περιοριστικά μέτρα που επέβαλαν κυβερνήσεις προκειμένου να περιορίσουν την εκρηκτική αύξηση που παρατηρείται στον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού.

Σύμφωνα με το worldmeter την τελευταία εβδομάδα στην Ευρώπη παρατηρείται αύξηση 15% στον αριθμό των κρουσμάτων του κορονοϊού καθώς και αύξηση 3% στον αριθμό των θανάτων εξαιτίας της COVID-19.

Οι εμβολιασμοί προχωρούν, ωστόσο δεν είναι ικανός ο αριθμός των εμβολιασμένων να ανακόψουν την σφοδρότητα του τέταρτου κύματος της πανδημίας, γεγονός που οδηγεί σε περιοριστικά μέτρα που ποικίλουν, με κάποιες χώρες να επιλέγουν τη λύση του lockdown και κάποιες άλλες την επιβολή περιορισμών στις μετακινήσεις του ανεμβολίαστου πληθυσμού.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X