Λουίς Ενρίκε για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ: «Είναι σήμερα πρωταπριλιά και δεν το ξέρω;»

Ισπανία - Κόσοβο: Ο Λουίς Ενρίκε κλείστηκε στο ασανσέρ και έφτασε με καθυστέρηση στο ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει βάλει μπρος το σχέδιο της για τον επόμενο προπονητή ο οποίος θα βάλει ξανά την ομάδα στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Βέβαια, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πορευτούν με υπηρεσιακό προπονητή τον Μάικλ Κάρικ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, αλλά μέχρι τότε ελπίζουν να έχουν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για την τεχνική ηγεσία τους.

Νωρίτερα πάντως, το «Sky Sports» αποκάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει εκφράσει ήδη την άποψή του για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας, καθώς πρότεινε τον Λουίς Ενρίκε για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ωστόσο, ο 51χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της εθνικής Ισπανίας από το καλοκαίρι του 2018 και δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα, καθώς δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τους «φούριας ρόχας».

«Είναι σήμερα πρωταπριλιά και δεν το ξέρω;;», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του στο ισπανικό κανάλι «La Sexta» όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον ενδιέφερε να κάτσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X