Κλοπ για την ένταση με τον Αρτέτα: «Ζητούσε συνέχεια να τιμωρηθεί ο Μανέ» (VIDEO)

Κλοπ για την ένταση με τον Αρτέτα: «Ζητούσε συνέχεια να τιμωρηθεί ο Μανέ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τα έβαλε με τον Μικέλ Αρτέτα και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ (4-0) στο «Άνφιλντ».

Επειτα από μία τρομερή εμφάνιση, η Λίβερπουλ κατάφερε να κατακτήσει το τρίποντο, επικρατώντας με 4-0 της Άρσεναλ. Οι «Reds» μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και ήταν καταιγιστικοί μετά από τον απίστευτο καυγά που είχαν στο 33ο λεπτό οι Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Οι δύο προπονητές λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ανταλλάσσοντας «γαλλικά» και με τους ψύχραιμους να τους χωρίζουν. Ο ρέφερι πάντως δεν τους άφησε ατιμώρητους κι έβγαλε την κίτρινη κάρτα τόσο στον Κλοπ, όσο και στον Αρτέτα.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, μετά το φινάλε εξήγησε τον λόγο για τον οποίο τα έβαλε με τον Αρτέτα, τονίζοντας πως βγήκε εκτός εαυτού διότι ο προπονητής των «κανονιέρηδων» προσπαθούσε να επηρεάσει τον διαιτητή, προκειμένου να τιμωρηθεί ο Μανέ λέγοντας ότι έδωσε αγκωνιά στον Τακεχίρο Τομιγιάσου.

Εν τέλει, ο Σενεγαλέζος εξτρέμ των γηπεδούχων πήρε την κίτρινη κάρτα, αλλά ο Κλοπ δήλωσε ότι δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να πετύχει ο Αρτέτα με τις διαμαρτυρίες του.

«Με την κατάσταση που επικρατούσε, ο Σάντιο δεν άγγιξε τον παίκτη. Μετά άρχισαν να ζητούν κίτρινη κάρτα. Συμβαίνει συχνά αυτό κατά του Σαντιό. Έγινε και κόντρα στη Ρεάλ πέρσι. Για έναν επιθετικό που δεν είναι τρελός ή σκληρός δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Σύμφωνα με όσα πίστευαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο. Εγώ λοιπόν απλώς ρώτησα. Τι ακριβώς θέλετε από αυτή τη φάση; Να δείξει κίτρινη κάρτα χωρίς επαφή, αλλιώς θα ήταν ένα τρελό παιχνίδι», ανέφερε ο 54χρονος προπονητής στο «Sky Sports».

Από την πλευρά του πάντως ο Μικέλ Αρτέτα έβαλε φρένο στον τσαμπουκά, τονίζοντας πως τα βρήκε σε όλα με τον Γιούρκεν Κλοπ.

«Προσπάθησε να υπερασπιστεί την πλευρά του και εγώ προσπάθησα να υπερασπιστώ τη δική μου», είπε ο Ισπανός. «Αυτό μένει στο γήπεδο, αυτό έγινε και δώσαμε τα χέρια μετά στο φινάλε», ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X