ΑΕΚ μπες και κέρδισε τους, τίποτε άλλο! (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή AEK inside με Καζαντζόγλου-Τσίλη-Τσίμπο-Βούλγαρη (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απόψε δίνει μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για να τον πιάσει στην κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ για κορυφή!.

Η Ενωση υποδέχεται απόψε (19:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 10η αγωνιστική της Super League. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο τρόπος είναι αδιάφορος. Το μόνο που μετράει είναι η νίκη. Ετσι η ΑΕΚ καλείται να βρει τρόπο να κλειδώσει το κέντρο του Ολυμπιακού, όπου αποτελεί το δυνατό του σημείο και με όπλο τη δυνατή της επίθεση να κερδίσει και να τον πιάσει στην πρώτη θέση και τους 23 βαθμούς.

Η Ένωση προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων (οι 4 με τον Γιαννίκη στον πάγκο) και θέλει να διευρύνει το σερί απέναντι στον Ολυμπιακό, με νίκη έτσι ώστε να τον πιάσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης για το αποψινό παιχνίδι δεν έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Τζαβέλλας λόγω της θλάσης που αποκόμισε από τους αγώνες με την Εθνική ομάδα, ενώ επέστρεψαν οι Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο.

Οσον αφορά στο πλάνο του «Γερμανού» για το σημερινό παιχνίδι, αναμένεται να αναμένεται να ξεκινήσει απόψε το ντέρμπι με τον Στάνκοβιτς, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτω από τα δοκάρια.

Στο δεξί άκρο της άμυνας υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, με τους Μισελέν και Ρότα να διεκδικούν μία θέση. Αριστερά ο Μοχαμάντι δείχνει να είναι… αμετακίνητος, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθούν οι Βράνιες και Μήτογλου.

Στο κέντρο ο Αντρέ Σιμόες, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, φαίνεται να είναι ο μόνος που έχει «κλειδώσει» τη θέση του στην ενδεκάδα και ο Σιμάνσκι με τον Λε Ταλέκ διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Πορτογάλο.

Από εκεί και έπειτα στις τρείς θέσεις πίσω από το σέντερ φορ, ο Τσούμπερ θα βρεθεί στο αριστερό άκρο, ο Μάνταλος πίσω από το φορ, ενώ δεξιά Αμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία μάχονται για μία θέση.

Τέλος, Ανσαριφάρντ και Αραούχο θα μονομαχήσουν για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και με ρεκόρ 7-2-0 προπορεύεται στη βαθμολογία. Οι δύο απώλειες βαθμών των «ερυθρόλευκων» έχουν έρθει εντός έδρας με δύο λευκές ισοπαλίες (0-0) απέναντι σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ενώ εκτός έδρας έχει 4/4 απέναντι σε Λαμία, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, έχοντας δεχτεί γκολ στα τρία από αυτά και έχει βάλει τουλάχιστον δύο γκολ στο καθένα.

Ο Τικίνιο με 4 γκολ και ο Μασούρας με 3 είναι οι πρώτοι σκόρερ των Πειραιωτών, με τους Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί να έχουν από 2, ενώ ένα έχουν πετύχει οι Μπουχαλάκης, Σισέ, Βρουσάι.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μαρτίνς, πιθανότατα θα κατεβάσει την Ολυμπιακό επίσης με 4-2-3-1 και τους: Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Εμβιλά, Μαντί Καμαρά – Ροντρίγκες, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας – Ελ ΑΡαμπί.

Εκτός είναι οι Κούντε, Καρμπόβνικ και Παπαδόπουλος με προβλήματα τραυματισμών, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι Κρίστινσον, Καραργύρης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Λόπες, Βαλμπουενά, Τικίνιο.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο
  • Βοηθοί: Ζεσούς και Μότα
  • 4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
  • VAR: Τιάγκο Μαρτίνς

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X