«Βαριά» ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουότφορντ! (VIDEO)

«Βαριά» ήττα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουότφορντ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορεί να «επιβιώσει» άλλο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη νέα ταπεινωτική ήττα της, αυτή τη φορά στην έδρα της Γουότφορντ με 4-1!

Για ένα ακόμη παιχνίδι οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν απογοητευτικοί και αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο ματς στον πάγκο για τον Νορβηγό τεχνικό, ο οποίος γλίτωσε την απόλυση μετά τις ταπεινωτικές ήττες από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η σημερινή ήττα αναμένεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τη διοίκηση.


Η Γουότφορτντ ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με τα γκολ των Κινγκ (28′) και Σαρ (44′), με τον τελευταίο, μάλιστα, να αστοχεί δύο φορές από το σημείο του πέναλτι! Στο 11ο λεπτό ο Ντε Χέα απέκρουσε το πέναλτι, δόθηκε επανάληψη και ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε ξανά.


Η Μάντσεστερ μείωσε στο 50ο λεπτό με τον Φαν Ντε Μπεκ και στο 69′ έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χάρι Μαγκουάιρ. Ετσι η Γουότφορντ κατάφερε να κυριαρχήσει και να σφραγίσει τη μεγάλη νίκη με τα γκολ του Πέδρο στο 90ο λεπτό και του Ντένις στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.




Από εκεί και πέρα ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκίνησε με νίκη στον πάγκο της Αστον Βίλα, επικρατώντας με 2-0 της Μπράιτον, αλλά και ο Ντιν Σμιθ, που απολύθηκε από την ομάδα του Μπέρμιγχαμ και ανέλαβε τη Νόριτς, ξεκίνησε με το δεξί, καθώς επικράτησε με 2-1 της Σαουθάμπτον. Για τη Νόριτς μπήκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις ο Χρήστος Τζόλης. Τέλος η Γουέστ Χαμ ηττήθηκε στην έδρα της Γουλβς και έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X