Ουρουγουάη: Τέλος εποχής για Ταμπάρες

Ουρουγουάη: Τέλος εποχής για Ταμπάρες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέλος εποχής για τον θρυλικό Όσκαρ Ταμπάρες έπειτα από 15 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής Ουρουγουάης.

Ο 74χρονος τεχνικός απολύθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουρουγουάης, έπειτα από την απογοητευτική παρουσία της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Η ήττα από τη Βολιβία με 3-0, τέταρτη διαδοχική, που άφησε τη «σελέστε» στην 7η θέση του προκριματικού ομίλου της Λατινικής Αμερικής, ήταν το τελειωτικό «χτύπημα» για τους Ουρουγουανούς, οι οποίοι αποφάσισαν να αποδεσμεύσουν τον Ταμπάρες, που ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής το 2006.

«Τονίζουμε κατηγορηματικά πως αυτή η απόφασή μας δεν αγνοεί, ούτε μειώνει την τεράστια προσφορά του Ταμπάρες στο ποδόσφαιρο της Ουρουγουάης» ανέφερε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας πως «…χαιρετίζουμε και αναγνωρίζουμε την συνεισφορά του σε όλα όσα πέτυχε η Εθνική ομάδα μας σ’ αυτά τα 15 χρόνια, επαναφέροντας την Ουρουγουάη στις πρώτες θέσεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Η ομοσπονδία έπρεπε να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση, κάτω από τις συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί και δεσμεύεται να κάνει όλα όσα χρειάζονται για να έρθουν και πάλι τα αποτελέσματα που όλοι μας θέλουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X