Δεν κινείται για τον Πογκμπά η Ρεάλ ακόμα κι αν μείνει ελεύθερος

Πογκμπά: Το καλοκαίρι αποχωρεί από την Γιουνάιτεντ και θέλει να επιστρέψει στην Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένη να μην ξεκινήσει συζητήσεις με τον Πολ Πογκμπά, ακόμα κι αν ο Γάλλος μέσος μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Ρεάλ.

Το προσεχές καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το μέλλον του στους «κόκκινους διαβόλους» να φαντάζει αβέβαιο.

Πάραυτα ο ίδιος επικεντρώνεται στην αποθεραπεία του, αλλά και στην επιστροφή του στα γήπεδα, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό, που είχε στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού σε προπόνηση της Εθνικής Γαλλίας.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διεθνούς άσου δίνουν και παίρνουν. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Okdiario», η Ρεάλ η οποία εμφανιζόταν πρόθυμη να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον 28χρονο Γάλλο μέσο, ακόμα κι αν έμενε ελεύθερος πλέον δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει στην απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι «μερένγκες» κατέληξαν στην απόφαση αυτή, για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του Πογκμπά, που χαρακτηρίζεται «ωρολογιακή βόμβα» για τα αποδυτήρια, ενώ ο δεύτερος έχει να κάνει με τον μάνατζερ του παίκτη τον Μίνο Ραϊόλα, για τον οποίο οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» δεν έχουν την καλύτερη γνώμη.

Μάλιστα δεν θέλουν με τίποτα, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γάλλου αστέρα στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X