Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα του Μαρτίνς για την ΑΕΚ

Ολυμπιακό: Στόχος της Γουλβς ο Μαρτίνς
Photo Credits: INTIME

Το σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έτοιμη την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο και στην προπόνηση του Σαββάτου, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει τις αποφάσεις του. Και με αυτές ετοιμάζεται ώστε να πάρει ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα που θέλει.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε σε βίντεο πολλά από αυτά που θέλει να ακολουθήσουν οι παίκτες του. Και υπήρξαν πολλά κομμάτια που είχαν να κάνουν με τα δυνατά και αδύνατα σημεία του αντιπάλου.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, πάει σε αυτή που θέλει να έχει για τα δύσκολα παιχνίδια. Και αναμένεται να είναι η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Αγκ. Καμαρά, Ελ Αραμπί. Πάντα παίζει και ο Τικίνιο για την γραμμή κρούσης.

Ευέλικτο σχήμα που μπορεί να μετατραπεί από 4-2-3-1 σε 4-3-3. Η δυάδα των Εμβιλά, Μαντί Καμαρά είναι αυτή που αποτελεί κλειδί, όπως έχει αναφέρει και το Sportime. Σε συνδυασμό με τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες δείχνει να είναι σε θέση να δώσει κανονικά το παρών. Υπάρχει μια ανησυχία μήπως βγάλει πάλι κάποιες ενοχλήσεις. Ωστόσο έχει περάσει όλα τα τεστ. Το πλέον κομβικό θα γίνει το Σάββατο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X