Όταν το «Μπερναμπέου» έκανε standing ovation στον Ροναλντίνιο (VIDEO)

Όταν το «Μπερναμπέου» έκανε standing ovation στον Ροναλντίνιο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια, ο Ροναλντίνιο έδωσε μία από τις κορυφαίες παραστάσεις της καριέρας του, αναγκάζοντας τους φίλους της Ρεάλ να του χαρίσουν ένα μοναδικό standing ovation.

Στις 19 Νοεμβρίου 2005 η Ρεάλ υποδεχόταν την Μπαρτσελόνα στο “Μπερναμπέου”, με τους Καταλανούς του Φρανκ Ράικαρντ να στήνουν… πάρτι, επικρατώντας με 3-0.

Πρωταγωνιστής εκείνης της σπουδαίας παράστασης για τους “μπλαουγκράνα” που είχαν μία μαγική επιθετική τριπλέτα με Ροναλντίνιο, Ετό και Μέσι, δεν ήταν άλλος από τον Βραζιλιάνο αρτίστα, ο οποίος έκανε… πράγματα και θαύματα, σημειώνοντας δύο εκπληκτικά γκολ.

Ο Ρόνι έδωσε μία από τις κορυφαίες παραστάσεις της καριέρας του, με τους Ράμος και Ελγκέρα να βλέπουν… εφιάλτες εκείνο το βράδυ, αφού έδειχναν ανήμποροι απέναντί του. Με προσωπικές ενέργειες και τα δύο τέρματα του Βραζιλιάνου άσου, ο οποίος ανάγκασε μετά το δεύτερο γκολ του το κοινό της Ρεάλ να σηκωθεί όρθιο για να τον χειροκροτήσει, με τον Κασίγιας να σηκώνει γεμάτος απόγνωση τους ώμους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X