Νέο πρόβλημα με Νεϊμάρ -Επέστρεψε τραυματίας στη Γαλλία

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρίς Νεϊμάρ, Ικάρντι κόντρα στην Λειψία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο πρόβλημα για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε στη Γαλλία τραυματισμένος από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αμερική, έχοντας χάσει το Superclasico με την Αργεντινή (0-0), το βράδυ της Τρίτης προς την Τετάρτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Equipe, οι εξετάσεις που έκανε ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψαν μια μικρή ζημιά στον προσαγωγό του αριστερού μηρού.

Κατά συνέπεια, η παρουσία του το Σάββατο για τον αγώνα με τη Ναντ, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, είναι πολύ αβέβαιη. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, θα χρειαστεί να λείψει αυτό το σαββατοκύριακο και να ελπίζει ότι θα επιστρέψει εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη εβδομάδα, για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μια σημαντική συνάντηση για τους Παριζιάνους στην κούρσα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ο τραυματισμός θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας ανάσχεσης για τον Νεϊμάρ, ο οποίος φαινόταν να επιστρέφει σε σταθερό επίπεδο μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα στην περίοδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X