Με ποια κυρία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνέτρωγε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ

Super League: Οι παρατηρήσεις του Κλάτενμπεργκ από την 3η αγωνιστική

Ο ποδοσφαιρικός βίος της συζύγου του Βασσάρα και το sightseeing στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ που είναι... λάτρης της ελληνικής διασκέδασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λάτρης της καλής ελληνικής διασκέδασης και κατ’ επέκτασιν της Τρούµπας είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Μαρκ Κλάτενµπεργκ!

Στον Αγγλο αρχιδιαιτητή, που παίρνει από την ΕΠΟ 270.000 ευρώ και άλλα 250.000 οι δύο συνεργάτες του (αυτά τα καλύπτει η FIFA) για να ορίζει διαιτητές, καταπώς φαίνεται του αρέσει συχνά πυκνά να παίρνει τον… αέρα του προς λιµάνι µεριά και συγκεκριµένα προς Τρούµπα, η οποία έχει πάρει τα πάνω της, καθώς δεν θυµίζει σε τίποτα την περιοχή των κόκκινων φαναριών περασµένων δεκαετιών!

Μάλιστα, o αρχιδιαιτητής, παρότι Αγγλος, φαίνεται πως αποκτά και µεσογειακό ταµπεραµέντο, µια και «συνελήφθη» να τρώει στο εστιατόριο Ιταλίδα, έχοντας στην παρέα του την Ντέπυ Κοξένογλου, πρώην υπεύθυνη για τη διαιτησία στα χρόνια της παντοκρατορίας του ενός!

Η συνάντηση «γαρνιρισµένη» προφανώς µε τα φινετσάτα ιταλικά πιάτα του trendy εστιατορίου, που είναι ένα από τα πιο εξεζητηµένα της περιοχής, ήταν ποδοσφαιρικού χαρακτήρα, αν και στο διπλανό τραπέζι ήταν ο φωτογράφος και κριτής του «GNTM» ∆ηµήτρης Σκουλός και θα µπορούσαν να είχαν και… απορίες καλλιτεχνικής φύσεως για την πορεία του ριάλιτι µοντέλων! Τα ερωτήµατα όµως που εγείρονται από αυτή τη συνάντηση πολλά, µια και η Ντέπυ Κοξένογλου, σύζυγος του Κύρου Βασσάρα (τουλάχιστον επίσηµα δεν έχει καµία σχέση µε τη διαιτησία και την ΕΠΟ, από την εποχή Γραµµένου), είναι ένα ιδιαίτερα αµφιλεγόµενο πρόσωπο στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η σύζυγος του πρώην υπεύθυνου διαιτησίας Κύρου Βασσάρα ήταν στην ΕΠΟ από το 1999, στο τµήµα των διεθνών σχέσεων. Το 2004 είχε επιλεγεί από τη FIFA για τους Ολυµπιακούς Αγώνες. Στη συνέχεια, το 2011, έγινε προϊσταµένη στο τµήµα διεθνών σχέσεων της ελληνικής οµοσπονδίας και το 2014-2015 είχε µπει από τη FIFA στο κοµµάτι της διαιτησίας. Στην ουσία, ήταν πιο ισχυρή απ’ αυτόν µέσα στο πάρκο Γουδή, όπου βρίσκεται η έδρα της ΕΠΟ.

Τη σφραγίδα στο… διαβατήριο για να µπουν στο ποδόσφαιρο η Ντέπυ και η αδελφή της Κάτια Κοξένογλου, αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ (άρχισε από την ΠΑΕ Ατρόµητος), την έβαλε ο θείος τους Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, δηµοσιογράφος και δικηγόρος. Το όνοµα της Ντέπυς ακούστηκε για πρώτη φορά στα χρόνια της σκληρής «παράγκας». Μεταξύ άλλων, ήταν η εκλεκτή της τότε διοίκησης για να συνοδεύει τους ξένους διαιτητές που σφύριζαν διεθνείς αγώνες στη χώρα µας.

Αδυναμία στο… λιμάνι

Η Ντέπυ Κοξένογλου είναι αλήθεια ότι πάντα είχε µια αδυναµία σε περιοχές δίπλα στη θάλασσα! Κουµπάρος του Κύρου και της Ντέπυς είναι ο Νο 2 στην UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Στον γάµο, µάλιστα, ήταν παρόντες ο αείµνηστος αντιπρόεδρος του Ολυµπιακού Σάββας Θεοδωρίδης (πατέρας του κουµπάρου) και ο Σοφοκλής Πιλάβιος! Μάλιστα, όσο στη διοίκηση της ΕΠΟ ήταν ο Γκιρτζίκης ή ο Σαρρής ήταν η γυναίκα που έκανε το απόλυτο κουµάντο στη διαιτησία µε τα γνωστά αποτελέσµατα.

Τώρα αν στη συνάντηση Κλάτενµπεργκ – Κοξένογλου η κουβέντα δεν περιορίστηκε µόνο στα περί sightseeing της Τρούµπας αλλά είχε και µπόλικο πίτσι πίτσι για το ποδόσφαιρο, το ξέρουν  µόνο οι δυο τους! Εκτός και αν κρυφάκουγε ο Σκουλός και ξέρει κάτι παραπάνω, αν και εφόσον  σκαµπάζει από µπάλα εκτός από editorial µόδας

Πηγή: Espresso

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X