Παρί Σεν Ζερμέν: Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την επίθεση στην Χαμραουΐ

Παρί Σεν Ζερμέν: Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την επίθεση στην Χαμραουΐ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συνέντευξη της στην Equipe, η Κεϊρά Χαμραουί έδωσε στην δημοσιότητα την βαρβαρότητα των δραστών που της επιτέθηκαν στις 4 Νοεμβρίου.

Ένα πολύ μεγάλο αιμάτωμα στο πίσω μέρος του δεξιού της μηρού, μία ανοιχτή πληγή ακριβώς κάτω από το γόνατο και μία δεύτερη πιο μικρή στο ίδιο σημείο, τρία αιματώματα στον μηρό, το γόνατο και την αριστερή γάμπα, δύο ράμματα στην δεξιά κνήμη και άλλα δύο στην παλάμη του δεξιού της χεριού!

Αυτός είναι ο απολογισμός της βάρβαρης επίθεσης που δέχθηκε στις 4 Νοεμβρίου η Κεϊρά Χαμραουί, όταν δύο άγνωστοι κουκουλοφόροι την έβγαλαν από το αυτοκίνητο της και άρχισαν να την χτυπούν με μανία -κυρίως στα πόδια- το απόγευμα της 4ης Νοεμβρίου.

Σε συνέντευξη της στην Equipe η 31χρονη Γαλλίδα μέσος, η οποία ακόμα προσπαθεί να επουλώσει τα σωματικά και ψυχολογικά τραύματα (βρίσκεται υπό στενή ψυχολογική παρακολούθηση από την ημέρα της επίθεσης της και μετά), εξιστόρησε το χρονικό της επίθεσης, λέγοντας πως ένα φορτηγό σταμάτησε μερικά μέτρα έξω από το σπίτι της, από το οποίο κατέβηκαν δύο μαυροφορεμένοι άντρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της.

Αφού την έβγαλαν με βία από το αυτοκίνητο, άρχισαν να την χτυπούν με μία σιδερένια βέργα κυρίως στα πόδια, με εκείνη να προσπαθεί κυρίως με τα χέρια να προστατευτεί.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε ανακριτικό επίπεδο, όμως από την στιγμή που απαλλάχθηκε από τις όποιες κατηγορίες η συμπαίκτρια της Αμινατά Ντιαλό, οι έρευνες έχουν στραφεί σε πιθανή εμπλοκή του Ερίκ Αμπιντάλ και της συζύγου του, αφού οι γαλλικές αρχές υποπτεύονται κίνητρα εκδίκησης πίσω από αυτή την επίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X