Premier League: Επίσημη η παραίτηση του Χόφμαν, αποχωρεί τον Ιανουάριο

Premier League: Εύκολα την Μπέρνλι (2-0) η Λίβερπουλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Premier League με το νέο έτος θ΄αλλάξει και πρόεδρο, αφού ο Χόφμαν «πολεμήθηκε» για τις επιλογές του και τελικά παραιτήθηκε κι επίσημα. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η αλλαγή ιδιοκτησίας της Νιούκαστλ…

Ο Γκάρι Χόφμαν εντός 18 μηνών, όσο διήρκησε η θητεία του στην κεφαλή της Λίγκας του κορυφαίου πρωταθλήματος, πρόλαβε να κάνει αρκετούς… εχθρούς. Ο κυριότερος λόγος που τα 19 από τα 20 κλαμπ της κατηγορίας δεν τον ήθελαν πλέον στην προεδρία είναι η έγκριση που έδωσε στην εξαγορά των μετοχών της Νιούκαστλ από τους Σαουδάραβες.

Αυτή την κατάσταση οι ομάδες προσπαθούν να πολεμήσουν, λόγω της οικονομικής δύναμης που έχει πλέον το κλαμπ του Βορρά… Συν τοις άλλοις, η πανδημία, η ανάγκη διαχείρισης μιας απόλυτα πρωτόγνωρης κατάστασης, ο αντίκτυπος που είχε στον αθλητισμό και οι κόντρες αφεντικών – παικτών για τις δωρεές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, τον «έβλαψαν».

Τελευταίο περιστατικό αυτό της άρνησής του να φορέσουν οι σύλλογοι τις εκτός έδρας εμφανίσεις τους στην Boxing Day για να ευαισθητοποιήσουν για την ανάγκη προσφοράς βοήθειας προς τους άστεγους. Η παραίτηση θα ισχύσει από τα τέλη του Ιανουαρίου του 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X