ΑΕΚ: Η πρώτη επιστροφή του Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη φόρμα του Ολυμπιακού

ΑΕΚ: Η πρώτη επιστροφή του Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια με τη φόρμα του Ολυμπιακού

Το σκηνικό με τα χαρτονομίσματα που είχαν τυπωμένο το πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς πριν το ματς ροντέο του 1997

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που ζει με τα πάθη της. Ο κόσμος της, έχει δείξει πολλές φορές πως βγάζει αισθήματα λατρείας, που κάποιες φορές καταλήγουν σε καταστάσεις μίσους, για τα πρόσωπα που καθορίζουν την ιστορία.

Αναμφίβολα, η πιο έντονη σκηνή στη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, είναι εκείνη που διαδραματίστηκε στις 13 Ιανουαρίου του 1997, κατά την πρώτη εμφάνιση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια ως προπονητή του Ολυμπιακού.

Οσα συνέβησαν εκείνες τις μέρες και κορυφώθηκαν το βράδυ της αναμέτρησης, αποτελούν αναμφίβολα ξεχωριστό κεφάλαιο στην αθλητική ιστορία του τόπου. Βλέπετε, όσες ιστορίες και εάν έχουν γραφτεί τα προηγούμενα χρόνια, ήταν μοναδικό το φαινόμενο της απόλυτης μεταμόρφωσης: από τη λατρεία άνευ όρων για τον Ντούσκο, στην απέχθεια και την εχθρικότητα για τον Μπάγεβιτς. Μια ιστορία, που κρατιέται ζωντανή για κάποιους, μέχρι ακόμα και τις μέρες μας.

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορική επιστροφή του Μπάγεβιτς στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X