Δημητρούλιας: «Εχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας αναφέρθηκε στα λάθη που έφεραν την ήττα από την Πέλιστερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας παρά την ήττα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να μάχεται σε υψηλό επίπεδο.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στάθηκε σε πολλά λάθη αλλά και τα πολλά γκολ που δέχτηκε η ομάδα, κάτι που δεν το συνηθίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Δημητρούλιας:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Πέλιστερ για το παιχνίδι που έκανε. Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις, αλλά η Πέλιστερ είχε τις απαντήσεις. Εμείς ξεκινήσαμε με λάθη, ξέραμε όμως πως να παίξουμε, αλλά η αντίπαλος μας έβρισκε συνεχώς τους τρόπους να σκοράρει. Δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα από όσα δεχόμαστε συνήθως. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, μαχόμαστε, έχουμε καταφέρει πολλά και θα συνεχίσουμε για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες του κλαμπ. Ο τραυματισμός του Μόγια είναι στον μηρό. Τον στερηθήκαμε σήμερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα μείνει έξω περισσότερο από μια εβδομάδα».

Σε ερώτηση για την κακή μέρα του Πλάθα, απάντησε: «Πράγματι έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά είναι ένας αθλητής στον οποίο προσαρμόζουν οι αντίπαλοι το πλάνο τους. Το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο Πλάθα ήταν όντως νευρικός, αλλά το ότι στην άμυνα, δεχτήκαμε αρκετά γκολ, κάτι που δεν το συνηθίζουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X