Νιόπλιας για νέο γήπεδο ΑΕΚ: «Δεν έχουν καταλάβει οι φίλαθλοι πόσο σημαντικό έργο είναι - Θα αλλάξει επίπεδο!»

Νιόπλιας για νέο γήπεδο ΑΕΚ: «Δεν έχουν καταλάβει οι φίλαθλοι πόσο σημαντικό έργο είναι - Θα αλλάξει επίπεδο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Νιόπλιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως η Ένωση θα αλλάξει επίπεδο με την ολοκλήρωση του έργου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για την «OPAP Arena» ο προπονητής του ΟΦΗ στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sport24.gr:

«Αν μία ομάδα δεν έχει τα απαραίτητα, θα αναγκαστεί να πληρώσει παραπάνω για να πείσει έναν ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα. Αντίθετα, αν μία ομάδα εκπέμπει υγεία, είναι και πιο εύκολο να φέρει παίκτες αναγνωρισμένης αξίας που θα απολαύσουν αυτό που θα κάνουν. Είναι πολύ όμορφο, λοιπόν, να υπάρχουν και εγκαταστάσεις όπως το ΒΑΚ του ΟΦΗ, το Ρέντη του Ολυμπιακού, παλαιότερα η Παιανία του Παναθηναϊκού και τα Σπάτα της ΑΕΚ.

Κι επειδή αναφέρω την ΑΕΚ, θέλω να σταθώ στη σημασία που έχει για μία ομάδα να χτίσει το δικό της γήπεδο. Οι φίλαθλοι γκρινιάζουν για το αγωνιστικό κομμάτι, ότι η ομάδα δεν παίρνει πρωτάθλημα κλπ, αλλά δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι το έργο που ετοιμάζει ο κ. Μελισσανίδης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι δεδομένο πως θα αλλάξει επίπεδο η ΑΕΚ με το νέο γήπεδο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X