Προπονητής ζήτησε... ξένους διαιτητές «και στο Γ' τοπικό»

Προπονητής ζήτησε... ξένους διαιτητές «και στο Γ' τοπικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως… μη γενόμενη είναι τελικά η ατάκα του προπονητή του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ηλία Ζωμένου, που ζήτησε «ξένους διαιτητές και στο Γ’ τοπικό», μιας και ο έμπειρος κόουτς αναθεώρησε παραδεχόμενος την ένταση της στιγμής.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος για την απόδοση της διαιτησίας μετά την ήττα (1-2) της ομάδας του από τον Εθνικό Μαλγάρων ήταν πριν μια εβδομάδα ο προπονητής του Σμυρναϊκού Βαθυλάκκου, Ηλίας Ζωμένος.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Σωτήρη Καρασαρίδη μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Α’ ΕΠΣ Μακεδονίας ανέφερε ότι αν είχε τη δυνατότητα, θα εισηγούταν ξένους διαιτητές και στο Γ’ τοπικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «θα είμαι ευτυχής αν μετά από τρεις αγωνιστικές με σφυρίζει Σλοβάκος».

Δείτε τη σχετική δήλωση μετά το 10:27 στο παρακάτω video:

Μια εβδομάδα μετά, πάντως, έχοντας χαλαρώσει από την ένταση της αναμέτρησης και μιλώντας στο epsm24.gr, ο Ηλίας Ζωμένος παραδέχτηκε ότι όσα είπε τα είπε εν βρασμώ, ζητώντας συγγνώμη από τους διαιτητές της Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αρχικά θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους διαιτητές της πόλης μας. Δεν είχα σκοπό να θίξω κάποιο πρόσωπο και ότι είπα ήταν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, πάνω στην ένταση και μετά από έναν αγώνα όπου πιστεύω πως αδικηθήκαμε. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε πιστεύω στους θεσμούς της διαιτησίας και τους στηρίζω απόλυτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X