Για το 2.35 η Ιταλία

Για το 2.35 η Ιταλία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Β. Ιρλανδία – Ιταλία (21:45): Δεν κατάφερε να καθαρίσει την πρόκριση από το ματς με την Ελβετία η Ιταλία. Και τώρα είναι αναγκασμένη την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στην Β. Ιρλανδία και μάλιστα να σκοράρει όσο περισσότερα γκολ μπορεί για να είναι απολύτως σίγουρη.

Έμειναν ισόβαθμοι Ιταλοί και Ελβετοί μετά το μεταξύ τους 1-1 στη Ρώμη. Στους 15 βαθμούς, με την Ιταλία να είναι στο +11 στα γκολ και την Ελβετία στο +9. Για να καταλάβετε κι εσείς, αν οι Ιταλοί επικρατήσουν με 1-0 και οι Ελβετοί με 4-0, τότε βγαίνουν εκείνοι πρώτοι και παίρνουν απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Β. Ιρλανδία – Ιταλία (21:45): Αν «γκελάρουν» οι Ιταλοί θα δώσουν την ευκαιρία με απλή νίκη στην Ελβετία να πάει απευθείας στο Κατάρ. Δεν νομίζω πως οι Ιταλοί θα χάσουν δεύτερη ευκαιρία. Θα είναι αυτοκτονία να μην πάνε απευθείας στο Μουντιάλ και να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Στο στοίχημα που θα επιλέξουμε θα εμπιστευτούμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης απέναντι στην αδιάφορη Β. Ιρλανδία. Θα χρειαστούν και γκολ οι Ιταλοί και περιμένω να φορτσάρουν από το ξεκίνημα. Πάμε στοίχημα με Bet Builder στο pamestoixima.gr και επιλέγουμε διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό και over 2,5 γκολ σε συνολική απόδοση 2.35.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σαν Μαρίνο – Αγγλία (21:45): Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 9ο όμιλο και το να αλλάξει σειρά το 1-2, θα συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στο ποδόσφαιρο. Αγγλία 23 (+26 διαφορά τερμάτων), Πολωνία 20 (+20), Αλβανία 15, Ουγγαρία 14, Ανδόρα 6, Σαν Μαρίνο 0. Η Αγγλία θα τερματίσει πρώτη αν δεν χάσει στο Σαν Μαρίνο ή αν απλά δεν κερδίσει η Πολωνία την Ουγγαρία. Από την άλλη, η Πολωνία μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στη διαφορά τερμάτων αν κερδίσει εκείνη και χάσει η Αγγλία. Πόσο πιθανό είναι αυτό; Απίθανο, θα πω εγώ. Δεν χρειάζεται να σας πούμε τι «λένε» τα προγνωστικά στοιχήματος. Στον πρώτο γύρο, η Αγγλία σταμάτησε στο 5-0. Επίσης, συνολικά έχουν παίξει σε 7 αγώνες, με την Αγγλία να έχει το απόλυτο και 42-1 γκολ! Δεν έχει βάλει ποτέ κάτω από 5 τέρματα!

Για το Σαν Μαρίνο δεν χρειάζεται να γράφουμε πολλά. Έχει 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και 1-36 τέρματα. Η τελευταία φορά που δεν έχασε σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν τον Απρίλιο του 2001, στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λετονία. Προ ημερών, δέχτηκε 4 γκολ (4-0) από την Ουγγαρία. Και μας πλήρωσε στο στοίχημα με το combo που είχαμε ετοιμάσει.

Για την Αγγλία, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Θέλει απλά να μη χάσει για να πάρει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία. Μεγάλη αποτυχία. Προ ημερών ισοπέδωσε 5-0 την Αλβανία από το ημίχρονο, με χατ τρικ του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αγγλίας. Αποχώρησαν από την αποστολή οι Χέντερσον, Γκρίλις (λόγω τραυματισμών), Στέρλινγκ (για προσωπικό ζήτημα), Μάουντ (θα κάνει οδοντιατρική επέμβαση), Σο (μετά από σύγκρουση) και Ράις (ίωση). Κλήθηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα ο Κόνορ Γκάλαχερ της Κρίσταλ Πάλας.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σαν Μαρίνο – Αγγλία (21:45): Το Over 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο το βρίσκουμε στο 1.83. Αν είναι να βγει, θα το κάνει μόνη της η Αγγλία. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ Αγγλίας στο πρώτο ημίχρονο, στο 1.91 (Stoiximan). Αν σκεφτεί κανείς ότι για να πάρουμε καλή απόδοση στα συνολικά γκολ θα πρέπει να πάμε στο Over 6,5 (2.07), τότε είναι προτιμότερο να πάμε στη βασική μας επιλογή.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X