25.000 είναι ήδη στο ντέρμπι - Ανοίγει αύριο εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

25.000 είναι ήδη στο ντέρμπι - Ανοίγει αύριο εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Τρέλα στον κόσμο της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανζουρλισμός στον κόσμο της ΑΕΚ για ένα εισιτήριο στο ματς με τον Ολυμπιακό!

Η Ενωση υποδέχεται την Κυριακή 21 Νοεμβρίου την ομάδα του Πειραιά στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι κορυφής της Super League και οι φίλοι της ομάδας έχουν σκοπό να κάνουν το Ολυμπιακό Στάδιο, όσο πιο… καυτό γίνεται.

Ηδη 25.000 ΑΕΚτζήδες βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και λόγω της αυξημένης ζήτησης, ανοίγουν από αύριο για πρώτη φορά φέτος τα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» για τον κόσμο.

«Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα λειτουργεί -εκτός από την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17.00», αναφέρει σε ανάρτησή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι από αύριο Δευτέρα 15 Νοεμβρίου θα λειτουργεί -εκτός από την ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- και το εκδοτήριο στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17.00!

Επισημαίνεται ότι την Κυριακή, ημέρα του ντέρμπι το εκδοτήριο θα κλείσει στις 16.30, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα λόγω της σχετικής διάταξης της ΚΥΑ.

Ταυτόχρονα λειτουργεί ήδη το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το μέσω του aekfc.gr, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X