Για ακόμα μια νίκη η ΑΕΚ Β' στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', παρά τις απουσίες (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Για ακόμα μια νίκη η ΑΕΚ Β' στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό Β', παρά τις απουσίες (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' αγωνίζεται στη Λεωφόρο σήμερα με τον Παναθηναϊκό Β' για τη 2η αγωνιστική της Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Λεωφόρο αγωνίζεται σήμερα η AEK Β’ με τον Παναθηναϊκό Β’.

Η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Λεωφόρο σήμερα με τον Παναθηναϊκό Β’ (15:00, Cosmote Sport 3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Ενας αγώνας με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο ντέρμπι στην ιστορία της ΑΕΚ Β’.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Καλαμάτα και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της, απέναντι στον Παναθηναϊκό που ηττήθηκε στην πρεμιέρα της Super League 2, από την Κηφισιά με 2-0.

Το έργο της ΑΕΚ βέβαια δεν θα είναι πολύ εύκολο, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές απουσίες, λόγω των Εθνικών ομάδων. Θυμίζουμε πως οι Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι, Αγγελος Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γιάννης Γερολέμου, βρίσκονται στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, ενώ τραυματίας παραμένει ο Γιανίς Αμούρ.

Βέβαια ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει τη χαρά να βρίσκεται στην ομάδα του ξανά ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ με την ΑΕΚ Β’ θα αγωνιστεί και ο Ντάρκο Γέβτιτς,  ο οποίος θυμίζουμε πως αποφασίστηκε να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τη Β’ ομάδα,  για να τον έχει πιο έτοιμο στη διάθεση του, ο Αργύρης Γιαννίκης, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πλάνο της ΑΕΚ Β’

Οσον αφορά στο πλάνο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το σημερινό παιχνίδι, αναμένεται να αλλάξει πράγματα σε σχέση με το προηγούμενο, θέλοντας και μη.

Το σύστημα λογικά θα παραμείνει ίδιο, με το 4-2-3-1 να δείχνει πως είναι λειτουργικό.

Ο Χατζηεμμανουήλ που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Καλαμάτα θα πάρει γάντια βασικού ανάμεσα από τα γκολπόστ, ενώ οι Μπακάκης και Γιαννούτσος θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας. Στα στόπερ θα υπάρξει η πρώτη αλλαγή, με τον Μπούση να παίρνει τη θέση του Λάτσι, δίπλα στον Κορνέζο.

Στο κέντρο ο Πάρης Μπάμπης που δείχνει σε καλή κατάσταση θα αγωνιστεί ως δίδυμο με τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και στη θέση «10» θα βρεθεί ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Στην επίθεση, οι Γιούσης και Γκαρσία θα πάρουν θέση στα δύο φτερά, πίσω από τον προωθημένο Γιάννη Ιατρούδη.

Το πλάνο του ΠΑΟ Β’

Ο Γιάννης Βονόρτας, θα έχει την τύχη να έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες από την πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Ξενόπουλος, Σιδεράς και Ενγκμπακοτό.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’:

Ξενόπουλος, Οικονομάκης, Θεοχάρης, Ηλιάδης, Δημητρίου, Καρβούνης, Ενγκαμποτό, Ματσάδες, Σένκεφελντ, Αντωνίου, Ρόμπι, Σιδεράς, Σαντικάι, Βαγιαννίδης, Τουρκοχωρίτης, Μαρτίνης, Κούτσιας, Σέχου, Τσιριγιώτης.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού Β’: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Μαρτίνης, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης, Αγιούμπ, Τσιριγώτης, Ενγκμπακοτό

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΚ Β’

  • Διαιτητής: Βαγγέλης Γρατσάνης
  • Βοηθοί: Γιάννης Παπαδόπουλος, Άγγελος Κολιάκος
  • 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X