Παναθηναϊκός: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ιωαννίδης με θλάση -«Τρέχει» για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ιωαννίδης με θλάση -«Τρέχει» για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης έδειξε θλάση στον δικέφαλο, με τον νεαρό να μένει για 20 ημέρες εκτός και να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.

Το πρόβλημα στο τριφύλλι είναι σοβαρό πλέον καθώς για τα επόμενα τουλάχιστον δύο παιχνίδια θα μείνει εκτός. Συγκεκριμένα, ο Ιωαννίδης δεν θα προλάβει τα ματς με Λαμία, Παναιτωλικό και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της 5ης Δεκεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα επόμενα δύο ματς τουλάχιστον το τριφύλλι θα έχει διαθέσιμους φορ τον Μακέντα με τον Καρλίτος.

Παράλληλα, ο Ρούμπεν Πέρεθ ένιωθε βαρύ το πόδι του ψηλά στον προσαγωγό και για τον λόγο αυτό υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία ήταν… καθαρή. Βέβαια, για τέσσερις μέρες ο Πέρεθ θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα.

Τέλος, ο Αγιούμπ γύρισε το πόδι στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού Β, υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει για δύο εβδομάδες εκτός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X