Χωρίς κόσμο τα ματς στην Eredivisie, για τρεις εβδομάδες, λόγω κορωνοϊού

Eredivisie: Σκέψεις για αναδιάρθρωση στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έξαρση κρουσμάτων κοροναϊού στην Ολλανδία οδήγησε τον πρωθυπουργό της χώρας, τον Μαρκ Ρούτε, να ανακοινώσει, το απόγευμα της Παρασκευής, την έναρξη ενός μερικού lockdown όπου θα υπάρχουν περιορισμοί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες σε διάφορους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Το μερικό lockdown αφορά και τον αθλητισμό της χώρας. Έτσι, στο επόμενο 20ήμερο και μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου η δράση τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό εντός των συνόρων θα συνεχιστεί μεν, χωρίς όμως κόσμο στις εξέδρες δε.

Μάλιστα, η απαγόρευση παρουσίας κόσμου στις εξέδρες θα έχει αντίκτυπο και στις ολλανδικές ομάδες που παίζουν εντός έδρας στην Ευρώπη τον Νοέμβριο ενώ το lockdown συνιστά πλήγμα και για την εθνική ομάδα της χώρας, με τους οράνιε να αναγκάζονται πλέον να αγωνιστούν χωρίς κόσμο στο “Ντε Κάιπ” του Ρότερνταμ, σε σημαντικό ματς κόντρα στην Νορβηγία στο φινάλε των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X