«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Τσάβι

«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Τσάβι
Photo Credits: INTIME

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των «Μπλαουγκράνα» για την έλευση του Τσάβι Ερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να αλλάξει σελίδα στην ιστορία της είναι η Μπαρτσελόνα, που το μεσημέρι της Δευτέρας (8/11) αναμένεται να παρουσιάσει κι επίσημα τον Τσάβι ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο 41χρονος παλαίμαχος άσος των «Μπλαουγκράνα» επιστρέφει στο «Καμπ Νου», προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ενθουσιασμένοι από την άφιξη του Τσάβι έσπευσαν να εξαφανίσουν τα εισιτήρια, τα οποία και έθεσε σε κυκλοφορία η διοίκηση του συλλόγου, με αφορμή την παρουσίαση του νέου προπονητή.

Πιο συγκεκριμένα περισσότεροι από 25.000 φίλοι των «μπλαουγκράνα» αναμένεται να βρεθούν στο «Καμπ Νου», για να παρακολουθήσουν από κοντά την επιστροφή του Τσάβι. Μάλιστα στην παρουσίαση, το παρών αναμένεται να δώσει κι ένας παλιός γνώριμος του παλαίμαχου άσου, ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X