ΑΕΚ: Για το πρώτο «διπλό» στην Πάτρα η γυναικεία ομάδα πόλο!

ΑΕΚ: Για το πρώτο «διπλό» στην Πάτρα η γυναικεία ομάδα πόλο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα την ΝΕ Πατρών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Πάτρα ξεκινάει το φετινό ταξίδι της γυναικείας ομάδας Πόλο της ΑΕΚ η οποία στην  πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 την ΝΕ Πατρών.

Μετά την περσινή πολύ επιτυχημένη παρουσία, οι «κιτρινόμαυρες» στοχεύουν ακόμα υψηλότερα και θέλουν να ξεκινήσουν με το «διπλό». Η ομάδα δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα και είναι έτοιμη για να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Η Κική Λιόση επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τις: Τσουρή, Πασκάλε, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη, Κώτσια, Κούμπρα, Τσιμάρα, Γροζοπούλου, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς, Ζαχαρίου. Η τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr για το νέο αυτό ξεκίνημα: Ξεκινάμε το Πρωτάθλημα, αύριο στην Πάτρα. Είναι μία δύσκολη έδρα και η ΝΕ Πατρών είναι μία σκληρή ομάδα. Εμείς είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X