Μπρούνο Φερνάντες: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με την Σίτι»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ ο Μπρούνο Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απογοήτευσή του για την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος τόνισε ότι η Γιουνάιτεντ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους «Πολίτες».

Ηττα με 2-0 και κατεβασμένα χέρια γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη συμπολίτισσα Σίτι, Μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς και στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπρούνο Φερνάντες δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του, τονίζοντας πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, απέδειξε ότι οι δύο σύλλογοι δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

«Πρέπει να αλλάξουμε, γιατί αυτό έχει συμβεί πολλές, πολλές φορές ήδη. Ό,τι κάναμε δεν ήταν αρκετό. Αν θέλουμε να είμαστε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς, πρέπει να κάνουμε περισσότερα, επειδή μας έδειξαν πως δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο.

Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του. Πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να δεις τι κάνεις λάθος. Δεν μπορείς να αλλάξεις τη νοοτροπία κανενός άλλου. Εσύ πρέπει να κοιτάς τον εαυτό σου και να καταλάβεις τι μπορείς να κάνεις καλύτερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X