Αραούχο: Εφτασε τα 30 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ! (VIDEO)

Αραούχο: Εφτασε τα 30 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο σημείωσε το 30ο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ χθες, στη Ριζούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε τα 30 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης στη Ριζούπολη για την 9η αγωνιστική της Super League, η Ενωση ισοφάρισε σε 2-2 με τον Νόρντιν Αμραμπατ να κάνει μια απίστευτη σέντρα από τα δεξιά, τον Αργεντινό άσο να πηδά ψηλά και με μια εντυπωσιακή κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στο «Γ» της εστίας του Κότσαρη. Αυτός ήταν και το 30ο τέρμα του στα κιτρινόμαυρα.

Ο «Τσίνο», που σε 89 εμφανίσεις συνολικά μετρά και 15 ασίστ, έχει σκοράρει 20 φορές στην κανονική περίοδο της Super League, 3 στα playoffs του πρωταθλήματος, 6 στο Κύπελλο και 1 στο Europa League.


Τα πρώτα γκολ του Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ είχαν σημειωθεί την 1η Φεβρουαρίου του 2017, στο 6-0 επί του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για τον επαναληπτικό των «16» του Κυπέλλου, που ήταν και το ντεμπούτο του με την «Ένωση». Τότε είχε σκοράρει δύο φορές, αμφότερες με κεφαλιά όπως χθες, σημειώνοντας το δεύτερο και τρίτο τέρμα της ομάδας του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X