Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ: Η πρώτη κακή μέρα του στην δουλειά για τον Γιαννίκη

Γιαννίκης: «Επρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο -Εχουμε δουλειά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr βάζει στο μικροσκόπιο την πρώτη απώλεια βαθμών του Αργύρη Γιαννίκη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως ο Αργύρης Γιαννίκης είχε δυο βασικά διλήμματα για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα. Το πρώτο ήταν αν μετά απ’ όσα έγιναν την προηγούμενη Κυριακή στο ματς με τον Άρη,  θα διατηρούσε τον Λάζαρο Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας ή θα επανέφερε τον Κλεμάν Μισελέν. Και το δεύτερο αν θα κρατούσε ξανά ως παρτενέρ του Αντρέ Σιμόες στα χαφ τον Νταμιάν Σιμάνσκι ή θα έδινε θέση βασικού στον Νταμιέν Λε Ταλέκ. Για το πρώτο η απόφαση ήταν να στηρίξει την επιλογή Ρότα και για το δεύτερο κατέληξε να επιλέξει τον Γάλλο. Δεν του βγήκε τίποτε από τα δυο. Ο Ρότα ήταν μέσα και στα δυο γκολ, ενώ ο Λε Ταλέκ δεν βοήθησε καθόλου.

Όμως εκείνο που ουσιαστικά συμπλήρωσε την πρώτη κακή μέρα στην δουλειά για τον προπονητή της ΑΕΚ, ήταν το γεγονός πως άργησε πολύ μέσα στο ματς, να διορθώσει αυτό που δεν του βγήκε. Καθυστέρησε να αποσύρει από το παιχνίδι τον Λε Ταλέκ και κυρίως τον Ρότα. Και αυτό κόστισε στην ομάδα και γενικώς στον τρόπο παιχνιδιού της αλλά και ειδικώς στο δεύτερο γκολ. Γενικώς ο Γιαννίκης καθυστέρησε να παρέμβει στο ματς, παρόλο που για αρκετή ώρα στο δεύτερο ημίχρονο είχε συνεχείς κουβέντες με τους συνεργάτες του. Άλλωστε όταν έγιναν αυτές οι παρεμβάσεις, πήρε βοήθεια η ομάδα και τουλάχιστον βρήκε γκολ ισοφάρισης.

Κατά τα άλλα, το πλάνο που είχε σχεδιάσει ο προπονητής της ΑΕΚ, επί της ουσίας βγήκε μόνο για ένα ημίχρονο. Στο πρώτο 45άλεπτο η ομάδα έβγαλε φάσεις με οργανωμένες επιθέσεις και μάλιστα κέρδισε και συνολικά 11 κόρνερ. Αλλά αυτές τις φάσεις, δεν τις έκανε γκολ για να καθαρίσει το ματς και το «πλήρωσε».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X