Τσέλσι: Φυλακίστηκε 21χρονος οπαδός για ρατσιστικά tweet κατά φιλάθλων της Τότεναμ

Premier League: Πρώτη με τριάρα η Τσέλσι κόντρα στη Σαουθάμπτον (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O 21χρονος οπαδός της Τσέλσι, Νέιθαν Μπλαγκ κρίθηκε ένοχος για ρατσιστικές αναρτήσεις κατά οπαδών της Τότεναμ και καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ εβδομάδων.

Αμείλικτη είναι η αντιμετώπιση του δικαστικού συστήματος της Αγγλίας στα περιστατικά ρατσιστικών επιθέσεων. Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο 21χρονος οπαδός της Τσέλσι, Νέιθαν Μπλαγκ. Ένας οπαδός της Γουέστ Μπρομ κατήγγειλε στην ομάδα ασφαλείας των Λονδρέζων ρατσιστικές αναρτήσεις του νεαρού κατά οπαδών της Τότεναμ και οι «μπλε» τα διαβίβασαν στις αρχές.

Μεταξύ των αναρτήσεών του υπήρχαν φωτογραφίες από το Άουσβιτς και ενός άνδρα που έκανε ναζιστικό χαιρετισμό. Ο Μπλαγκ για να «ελαφρύνει» τη θέση του αποδέχθηκε τις επτά κατηγορίες και το δικαστήριο τον τιμώρησε με οκτώ εβδομάδες φυλάκιση.

Ο 21χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί κάνοντας λόγο για «παιχνιδάκια μεταξύ φίλων», με τον δικαστή της περιφέρειας, Μάικλ Χάμιλτον να χαρακτηρίζει τα tweets του νεαρού «απεχθή και άκρως προσβλητικά. Ειλικρινά, το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων ήταν αξιοθρήνητο. Οι αναφορές στο ολοκαύτωμα και άλλα θέματα τέτοιου είδους δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστούν ως πλάκα».

Ο Νέιθαν Μπλαγκ είναι φανατικός οπαδός της Τσέλσι, έχοντας μάλιστα και κάρτα διαρκείας, όμως οι Λονδρέζοι τον απέκλεισαν από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X