Η αστεία απολογία του Αρη: «Στοχοποιούν τον Νιαρχάκο -Πάντα άψογη η φιλοξενία μας, δεν προκαλούμε ποτέ»

Η αστεία απολογία του Αρη: «Στοχοποιούν τον Νιαρχάκο -Πάντα άψογη η φιλοξενία μας, δεν προκαλούμε ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αρης συνεχίζει να παίζει το θέατρο του παραλόγου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γαϊτανάκι διαρροών και ανακοινώσεων συνεχίζεται από τον Αρη, αφού όλα τα επιχειρήματα στην προπαγάνδα τους έχουν καταρρεύσει μέσα σε μερικές ημέρες.

Αυτή τη φορά η ομάδα της Θεσσαλονίκης, πήρε θέση μέσω των εκπροσώπων της στην απολογία της για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων οι κίτρινοι υποστηρίζουν ότι «είναι απίστευτο πως ο επικοινωνιακός μηχανισμός των «γνωστών κέντρων» παρουσιάζουν τα γεγονότα από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και τώρα ακόμη», αναφέρουν –αρχικά- στην τοποθέτησή τους και συνεχίζουν:

«Προσπαθούν να στοχοποιήσουν τον Δημήτρη Νιαρχάκο λες και διέπραξε έγκλημα που διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για τα τραγικά λάθη που έκανε εις βάρος μας. Λες κι σε άλλα γήπεδα δεν συμβαίνουν τέτοιες διαμαρτυρίες.

Ο Άρης τα τελευταία χρονιά δεν έχει προκαλέσει ποτέ με τη στάση του και τη συμπεριφορά των ανθρώπων του γενικότερα . Στο Χαριλάου δε, η φιλοξενία μας ήταν και θα είναι άψογη σε κάθε ομάδα που έρχεται κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ», καταλήγουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X