Ισπανός προπονητής δηλώνει ότι ποδοσφαιρικά τον εντυπωσίασε ο Γιώργος Σαμαράς!

Το enwsi.gr αναλύει την περίπτωση Σαμαρά και τις σκέψεις που γίνονται στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισπανός προπονητής με μικρή θητεία στη Super League δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον Γιώργο Σαμαρά!

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Βόλου. Έμεινε μόλις για 10 ματς στον πάγκο της ομάδας της Μαγνησίας. Μέτρησε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες και πλέον στην Ουέλβα που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.

O λόγος για τον Αλμπέρτο Γκαγιέγκο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην τοπική εφημερίδα, «diariodehuelva» ερωτηθείς για το ποιοι παίκτες τον έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο, έδωσε μία απάντηση με «ελληνικό» χρώμα που σίγουρα ελάχιστοι θα περίμεναν.

«Αν μιλάμε για την ελίτ. Ο Γκουαρδιόλα ως ποδοσφαιριστής μου άρεσε πολύ, όπως ο Λάουντρουπ και ο Ρομάριο, ο Στόικοτς. Τσάβι και ο Ινιέστα ήταν πιο κοντά, έκαναν την ανατροπή σε αυτό που είναι το παιχνίδι» είπε για να μας αιφνιδιάσει ευχάριστα: «Σε πιο κοντινό επίπεδο, ο Έλληνας Γιώργος Σαμαράς και ο Χάβι Μάρκες, τους οποίους είχα την τύχη να προπονήσω».

Και επειδή θα αναρωτιέστε για το πού συναντήθηκαν οι δύο τους. Πότε, δηλαδή, συνεργάστηκε με τον Γιώργο Σαμαρά; Η απάντηση βρίσκεται στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, συνυπήρξαν στη Ράγιο Οκλαχόμα Σίτι το 2016.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X