Σιμεόνε: «Είναι υποκρισία να δίνεις το χέρι σου στον αντίπαλο προπονητή»

Σιμεόνε: «Είναι υποκρισία να δίνεις το χέρι σου στον αντίπαλο προπονητή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μίνι-αντιπαλότητα που έχουν χτίσει τα τελευταία δύο χρόνια Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League απέκτησε νέο κεφάλαιο στην περασμένη αναμέτρηση του «Wanda Metropolitano», με τους Reds να παίρνουν… εκδίκηση χάρη στον τρομερό Μο Σαλάχ.

Ήταν, όμως, η κίνηση του Τσόλο Σιμεόνε που πρόσθεσε το… αλατοπίπερο στη συνάντηση, με τον Αργεντινό coach να τρέχει κατευθείαν στα αποδυτήρια μόλις άκουσε το σφύριγμα της λήξης, δίχως να δώσει το χέρι του στον Γιούργκεν Κλοπ.

Μία κίνηση που συζητήθηκε και για την οποία κλήθηκε να απαντήσει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στο «Άνφιλντ», δηλώνοντας ευθέως ότι δεν ασπάζεται αυτό τον άγραφο κανόνα κι ότι θεωρεί ψεύτικο και υποκριτικό να ανταλλάσσουν χειραψία δύο προπονητές μετά το τέλος ενός αγώνα.

«Ξέρω ότι στην Αγγλία είναι έθιμο αλλά δεν το ασπάζομαι και δεν μου αρέσει η ψευτιά που μπορεί να κρύβει. Μετά το τέλος ενός αγώνα τα συναισθήματα των προπονητών είναι διαφορετικά. Δεν σκέφτομαι το πώς παίζουν οι αντίπαλοι. Έχω αρχές που πρέπει να σεβόμαστε ανάμεσα στους προπονητές», είπε ο τεχνικός των Ροχιμπλάνκος, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δείχνει κατανόηση και να απαντά:

«Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει. Πραγματικά εξαιρετικός απέναντι σε πολλές δυνατές ομάδες κάθε χρόνο, πραγματικά εντυπωσιακός. Αν ήξερα ότι δεν θέλει να το κάνει, δεν θα το επιχειρούσα καν. Περιμένω ότι θα δώσουμε τα χέρια πριν από το παιχνίδι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X