Τζαβέλλας: «Ευχαριστούμε την Αϊντραχτ για τον δανεισμό του Τσούμπερ στην ΑΕΚ»

Τζαβέλλας: «Ευχαριστούμε την Αϊντραχτ για τον δανεισμό του Τσούμπερ στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μίλησε ενόψει του αγώνα της Αϊντραχτ με τον Ολυμπιακό αλλά συμπεριέλαβε στην συζήτηση και τον δανεισμό του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης παραχώρησε ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος δεν παρέλειψε να… ευχαριστήσει τον γερμανικό σύλλογο για τον δανεισμό του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελληνας αμυντικός της ΑΕΚ:

«Οι αναμνήσεις μου από την Άιντραχτ είναι φανταστικές. Το ομαδικό πνεύμα ήταν πολύ δυνατό, οι συνθήκες ήταν εξαιρετικές και μου άρεσε επίσης η πόλη! Η Άιντραχτ μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο που κατά τα άλλα ήξερα μόνο από την εθνική ομάδα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό!»

Όσο για το τι θυμάται έντονα, επεσήμανε: «Σίγουρα το πρώτο μισό της σεζόν 2010/11, το οποίο ολοκληρώσαμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για μένα ήταν σχεδόν σαν παραμύθι».

Για το γκολ του από τα 73 μέτρα το 2011 κόντρα στη Σάλκε, σημείωσε: «Ήταν μια πολύ καλή πάσα στην πλάτη της άμυνας που μπέρδεψε τον Μάνουελ Νόιερ (γέλια). Τελικά η τύχη παίζει πάντα ρόλο σε ένα τέτοιο χτύπημα».

Στο ερώτημα αν έχει διατηρήσει επαφές με την Αϊντραχτ ή παλιούς του συμπαίκτες υποστήριξε: «Έχω πολλούς φίλους στη Φρανκφούρτη τους οποίους επισκέπτομαι συχνά. Μου αρέσει πολύ η πόλη και οι Έλληνες που μένουν εκεί».


Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε σχετική ερώτηση για το level του, ο Τζαβέλλας επεσήμανε: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επίπεδο του πρωταθλήματος. Έχουμε ήδη κάνει μερικά βήματα μπροστά. Ωστόσο, πρέπει να επενδύσουμε ακόμα πολλή δουλειά και αγάπη για να πετύχουμε κάτι παρόμοιο με αυτό που έχετε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στη Γερμανία». Για τονίσει στη συνέχεια πως «είναι σημαντικό ως ελληνικό ποδόσφαιρο να κερδίζουμε κερδίζουμε βαθμούς στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό οι ομάδες επικεντρώνονται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δυστυχώς είχαμε κάποιες κακές φάσεις τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και χάσαμε πολλούς βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA».

Όσο για το ποιες είναι οι προσδοκίες για το ματς της Πέμπτης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αϊντραχτ, ο Τζαβέλλας ήταν ξεκάθαρος: «Ελπίζω να γίνει ένα υπέροχο ματς που θα απολαύσει το κοινό. Ελπίζω επίσης οι καλεσμένοι από τη Γερμανία να γνωρίσουν τη όμορφη και φιλόξενη Αθήνα και τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στην Άιντραχτ κάθε επιτυχία.

Σας στέλνω την αγάπη μου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με τον δανεισμό του Τσούμπερ στην ΑΕΚ εμπλουτίσατε τη Super League».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X