ΑΕΚ: «Προστατέψτε το γήπεδο μας - Ολοι μαζί για την τελευταία μάχη της σεζόν»

ΑΕΚ: «Προστατέψτε το γήπεδο μας - Ολοι μαζί για την τελευταία μάχη της σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το σημερινό τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με την Λαμία στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει την σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Λαμία, εκεί οπου οι παίκτες του Αλμέιδα θέλουν την νίκη και ελπίζουν σε στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ ώστε να στεφθούν ξανά πρωταθλητές.

Η ΠΑΕ υπενθύμισε για ακόμη μια φορά τα μέτρα ασφαλείας και ζήτησε για ακόμη μια φορά από τους φίλους της Ένωσης να είναι στο πλευρό της ομάδας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η ανακοίνωση:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη και σήμερα, στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο τη Λαμία. Όλοι στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με αίσθημα ευθύνης και πάντα με βασικό γνώμονα την προστασία της.

Σας υπενθυμίζουμε πως και για το σημερινό παιχνίδι ισχύουν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παγιωθεί με βάση τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις τους τελευταίους τρεις μήνες.

Αγαπητοί φίλαθλοι. Σας υπενθυμίζουμε πως το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι θύρες (17.00). Κάθε παραβατική συμπεριφορά επισημαίνεται από το κύκλωμα και υπάρχουν πολύ σοβαρές κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από τις πιθανές τιμωρίες για την ομάδα μας. Τιμωρίες που ισχύουν και για την επόμενη σεζόν.

Κάθε ενέργεια που αντίκειται στους κανόνες ασφαλείας, όπως ρίψη αντικειμένων ή κροτίδων, άναμμα καπνογόνων ή βεγγαλικών, γίνεται άμεσα αντιληπτή μαζί με τον παραβάτη.

Σας εφιστούμε την προσοχή, επίσης, στην ανάγκη να μείνετε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του αγώνα. Οποιαδήποτε προσπάθεια προσέγγισης στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί αξιόποινη πράξη βάσει των πρόσφατων αποφάσεων της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει πως επιλαμβάνεται η Αστυνομία και προβλέπεται διαδικασία σύλληψης.

Φίλοι της ΑΕΚ, προστατέψτε το γήπεδο μας. Είναι η περιουσία της ΑΕΚ, άρα είναι περιουσία όλων μας. Είναι το σπίτι όλων μας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους παραβατική συμπεριφορά, μείνετε μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Προστατέψτε την ομάδα μας και τους εαυτούς σας.

Τέλος, τονίζεται ότι σήμερα η διέλευση πεζών από το ανοικτό πάρκινγκ (από την πλευρά της Νέας Ιωνίας) δεν θα είναι εφικτή λόγω των μέτρων ασφαλείας για το παιχνίδι.

Πάμε όλοι μαζί για την τελευταία μεγάλη μάχη της σεζόν, κοντά στην ομάδα μας, κοντά στην ΑΕΚ!»

Η Φανέλα με το #9 με τον Βασίλη Δημητριάδη και τον Σταύρο Καζαντζόγλου (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων
X