«Καλάβρυτα 1943»: Σάλος με την ταινία και τον «καλό» Ναζί που σώζει τα γυναικόπαιδα (VIDEO)

«Καλάβρυτα 1943»: Σάλος με την ταινία και τον «καλό» Ναζί που σώζει τα γυναικόπαιδα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H σκηνή με τον Αυστριακό Ναζί που ανοίγει την πόρτα του φλεγόμενου σχολείου, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία.

Μπορεί η ταινία «Καλάβρυτα 1943» να έχει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου, ωστόσο ήδη έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος γύρω από αυτή. Ντόρος που θα φτάσει, όπως προαναγγέλει η εφημερίδα Πελοπόννησος, μέχρι και τις μηνύσεις από την Ένωση Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Αφορμή αποτελεί μία σκηνή της ταινίας στην οποία μάλιστα συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ, όπου ένας Αυστριακός Ναζί ανοίγει την πόρτα του φλεγόμενου σχολείου προκειμένου να σωθούν γυναίκες και παιδιά που βρίσκονταν μέσα.

Μόνο που κάτι τέτοιο έχει διαψευστεί από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες – εγκλείστους του Σχολείου και επίσημα από το Δημοτικό Συμβούλιο των Καλαβρύτων, αλλά παρ’ όλα αυτά -άγνωστο για ποιους λόγους- οι υπεύθυνοι της ταινίας, συμπεριέλαβαν στην ιστορία.

Διαβάστε περισσότερα για τον σάλο που έγινε με την ταινία «Καλάβρυτα 1943»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X