Διέλυσε (1-4) την Αστον Βίλα η Γουέστ Χαμ (VIDEO)

Διέλυσε (1-4) την Αστον Βίλα η Γουέστ Χαμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Γουέστ Χαμ διέσυρε με 4-1 την Άστον Βίλα και μάλιστα μέσα στο «Βίλα Παρκ», σε αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Premier League. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τα «σφυριά».

Ο δεξιός μπακ Μπεν Τζόνσον έκανε την ατομική ενέργεια και, αντί να δώσει πάσα, σούταρε από πλάγια θέση αιφνιδιάζοντας τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για το 0-1 στο 7’.οι «χωριάτες» ισοφάρισαν με ωραίο πλασέ του Όλι Γουάτκινς από το ύψος του πέναλτι στο 34’ αλλά η χαρά τους κράτησε ελάχιστα, μιας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντέκλαν Ράις με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Για τη Βίλα τα πάντα κρίθηκαν σε ένα εξάλεπο: στο 52’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα – ως τελευταίος παίκτης – ο Εζρί Κόνσα κι έξι λεπτά μετά η κεφαλιά του Γουάτκινς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λούκας Φαμπιάνσκι.

Τα γκολ των Πάμπλο Φορνάλς και Τζάροντ Μπάουεν έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες που «έπιασε» τη Μάντσεστερ Σίτι στην τρίτη θέση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X