ΑΕΚ: «Τρέλα» από τον κόσμο -Εγιναν sold out 5 θύρες, τουλάχιστον 25.000 κόσμος σήμερα στο ΟΑΚΑ!

ΑΕΚ: «Τρέλα» από τον κόσμο -Εγιναν sold out 5 θύρες, τουλάχιστον 25.000 κόσμος σήμερα στο ΟΑΚΑ!
Photo Credits: INTIME

Ο κόσμος της ΑΕΚ γεμίζει το ΟΑΚΑ για το σημερινό παιχνίδι με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τουλάχιστον 25.000 οπαδοί της ΑΕΚ αναμένονται σήμερα στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Αρη!

Οι οπαδοί της Ενωσης βρίσκονται δίπλα στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη και έχουν ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια για 5 θύρες.

Συγκεκριμένα υπάρχει ήδη sold out στις θύρες 3, 5, 7, 9, 11 στο κάτω διάζωμα και η προπώληση συνεχίζεται με πολύ καλούς ρυθμούς αυτή την ώρα.  Να σημειώσουμε ότι οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω του aekfc.gr.

Μέχρι στιγμής με βάση τα διαρκείας και την προπώληση των εισιτηρίων, περίπου 25.000 κόσμος έχει πάρει ήδη θέση στο ΟΑΚΑ. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς στο γήπεδο μπορούν να υπάρχουν έως 40.000 φίλαθλοι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι καυτή, με τον κόσμο να θέλει να βοηθήσει στο μέγιστο την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει και επαφές με τους οργανωμένους όπως έγινε και πριν τον Ατρόμητο αλλά και το εκτός με Βόλο προκειμένου όλοι να έχουν το νου τους και να μην συμβεί το παραμικρό ενόψει Ολυμπιακού.

Σε μήνυμά της προς τον κόσμο, η ΠΑΕ ΑΕΚ σημείωσε προς τον κόσμο: «Προστατεύουμε την ομάδα μας. Δεν ανάβουμε καπνογόνα. Δεν απαντάμε σε οποιαδήποτε πρόκληση. Στηρίζουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X