Ανιέλι: «Δέκα χρόνια προσπαθώ να αλλάξω το σύστημα του ποδοσφαίρου»

Ανιέλι: «Χάνουμε 8,5 δισ.ευρώ, δίχως οπαδούς όλη η σεζόν»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι για ακόμα μια φορά εξέφρασε την πεποίθηση πως η κατάσταση στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει στέλνοντας μήνυμα υπέρ της European Super League.

Ο Αντρέα Ανιέλι και ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποτελούν τους δυο εμπνευστές της «περιβόητης» European Super League. Ο διοικητικός ηγέτης της Γιουβέντους μιλώντας στη συνέλευση των μετόχων της «Γηραιάς Κυρίας» άφησε αιχμές κατά της UEFA για την κατάσταση που επικρατεί στο Eυρωπαϊκό ποδόσφαιρο, την οποία ο ίδιος προσπαθεί να αλλάξει εδώ και μια δεκαετία.

«Προκαλώ οποιονδήποτε να πει ότι το ισχύον σύστημα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό. Αυτό που μου προξενεί έκπληξη είναι ότι οποιαδήποτε πρόταση μεταρρύθμισης παραμερίζεται, είτε πρόκειται για διοργάνωση, είτε για διακυβέρνηση, είτε για εμπόριο. Για δέκα χρόνια συνεργάζομαι για να αλλάξω το σύστημα. Οταν αποφασίστηκε ότι η τέταρτη θέση στην Ιταλία ή μία άλλη χώρα, έχει περισσότερα δικαιώματα από μία ομάδα άλλου πρωταθλήματος, η λογική ήταν εμπορική και όχι αθλητική. Εκείνη τη στιγμή ήταν σκάνδαλο, αλλά αυτό που δημιουργήθηκε ήταν το Champions League, που θεωρείται μία από τις καλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αντρέα Ανιέλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X