Με ειδικό του 4.20

Με ειδικό του 4.20

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη Ligue 1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη Ligue 1.

Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Χέρτα (21:30): Η επιστροφή στις νίκες, μετά τη συντριβή της προηγούμενης εβδομάδας από τη Μπάγερν Μονάχου, είναι το ζητούμενο για τη Χόφενχαϊμ. Μιλάμε για το πρωτάθλημα, αφού μεσοβδόμαδα διέλυσε με σκορ 5-1 τη Χολστάιν Κίελ και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου. Στη Bundesliga, μετά την τελευταία ήττα, έμεινε στους 11β. και υποχώρησε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Έχει απολογισμό 3-2-4, με 17 γκολ υπέρ και 15 κατά.

Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Χέρτα, (21:30): Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο δεκαήμερο η Χέρτα Βερολίνου. Η ομάδα της πρωτεύουσας μετράει δύο σερί νίκες κόντρα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) και Γκλάντμπαχ (1-0), αλλά και μεσοβδόμαδα το 3-1 επί της Πρόισεν Μίνστερ στο Κύπελλο. Αν μη τι άλλο, οι νίκες αυτές έχουν φέρει ευφορία και άπαντες ελπίζουν σε ανάλογη συνέχεια. Βρίσκεται πλέον στη 10η θέση με 12β., έχοντας απολογισμό 4-0-5 και 11-21 γκολ.

Bundesliga, Χόφενχαϊμ – Χέρτα, (21:30): Γνωστά είναι τα προβλήματα των γηπεδούχων. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Καντεράμπεκ (δ. μπακ), Μπάουμγκαρτνερ (επιθετικός), Γιον (αρ. μπακ-χαφ), Χίμπνερ (στόπερ) και Μπίτσακτσιτς (στόπερ). Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τους Σταρκ (κεντρικός αμυντικός), Τορούναριγκα (κεντρικός αμυντικός) και Κλίντερ (δ. μπακ).

Η Χόφενχαϊμ έχει προβάδισμα νίκης στο στοίχημα, αλλά προσωπικά δεν συμμερίζομαι τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό. Προτιμώ να πάω στα γκολ, αφού μιλάμε για δύο ομάδες με τεράστια αμυντικά προβλήματα. Στην επίθεση, ειδικά οι γηπεδούχοι σκοράρουν με συνέπεια, γι’ αυτό και εκτιμώ πως θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Τα 5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, είχαν μίνιμουμ τρία γκολ. Γι’ αυτό θα πάμε στοίχημα με το «G/G και Over 2,5» σε απόδοση 1.93 (Betshop).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν – Λίλ (22:00): Αν υποθέσουμε πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα στη Γαλλία μιας και δεν υπάρχει ομάδα να την κοντράρει, υπάρχουν δύο παιχνίδια που οι Παριζιάνοι πιθανόν να τα δουν σαν τελικούς. Αυτά απέναντι στη Λιλ. Την ομάδα που πέρσι κατάφερε να τους πάρει το πρωτάθλημα.

Η πρώτη μεταξύ τους φετινή μονομαχία έρχεται το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι. Δεν έχει σχέση με την περσινή. Διότι εδώ η διαφορά που έχει χτίσει η Παρί είναι μεγάλη. Και ευθύνεται η κακή πορεία της περσινής πρωταθλήτριας, που έχει μόλις 15 βαθμούς μετά από 11 αγώνες. Τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες, τρεις ήττες.

Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν – Λίλ (22:00): Αντίθετα, η Παρί είναι στην κορυφή με 28 βαθμούς, στο συν εφτά από τη δεύτερη που είναι η Λανς. Η έως τώρα έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Παρί ήρθε ισόπαλη στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και θέλει την επιστροφή στις νίκες. Η Λιλ έχει δύο ματς μακριά από τις νίκες, έχασε από την Κλερμόν και ήρθε ισόπαλη με την Μπρεστ.

Χωρίς τον Εμπαπέ οι Παριζιάνοι, καθώς ο Γάλλος έχει λοίμωξη και δεν θα αγωνιστεί. Στο στοίχημα πολύ χαμηλά ο άσος τους, δεν αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό. Αν δούμε την προϊστορία, τα περισσότερα παιχνίδια τους είναι κλειστά. Μόνο το 3-0 ενός Κυπέλλου ήρθε over στα πέντε τελευταία ματς. Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω σε ένα fun bet που αφορά τον Μέσι. Είναι καλή η απόδοση στο 2+ γκολ του Αργεντινού και με αυτό θα πάμε στοίχημα σε απόδοση 4.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X