AEK: Παραμένει ο κίνδυνος για καπνογόνα και συμπεριφορά του κόσμου ενόψει Ολυμπιακού!

Ξεκαθαρίζει για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Σύσκεψη για τον αγώνα με τον Αρη στα γραφεία της ΑΕΚ, ενώ η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τη νίκη επί του Βόλου και στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο (19:30) ματς με τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Ενωση βρίσκεται 2η και στο -1 από τον Ολυμπιακό και ο στόχος φυσικά είναι να συνεχίσει τις επιτυχίες.

Με την καλή πορεία της ΑΕΚ και τη νέα ΚΥΑ που ανέβασε τα όρια του ΟΑΚΑ στους 40.000 θεατές, αναμένεται να βρεθεί ο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο σε σχέση με τα τρία προηγούμενα εντός έδρας ματς.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ για τον αγώνα της Κυριακής και το βάρος έπεσε και πάλι στα θέματα ασφαλείας. Μάλιστα στη σύσκεψη δεν τέθηκε μόνο το θέμα των καπνογόνων όπως είχε γίνει πριν το ματς με τον Ατρόμητο, αλλά και στην αψεγάδιαστη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν οι Ενωσίτες στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρείται ΟΑΚΑ και έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ πολλές τιμωρίες σαν αυτή την πρόσφατη του Παναθηναϊκού.

Επίσης, στη σύσκεψη εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για τη συμπεριφορά του κόσμου και των οργανωμένων, τόσο με τον Ατρόμητο όσο και με τον Βόλο εκτός έδρας και βεβαίως εξετάστηκαν όλα τα μέτρα σε συνεργασία με τους οργανωμένους για να κυλήσουν όλα στο ίδιο τέμπο και με τον Αρη που δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό, αφού εκτός όλων των άλλων το επόμενο εντός της ΑΕΚ είναι με τον Ολυμπιακό στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές με τους οργανωμένους, όπως και στα δύο προηγούμενα ματς προκειμένου να επιτευχθεί η ίδια πολύ καλή συμπεριφορά, ενώ θα ακολουθηθεί και η ίδια μέθοδος με τις εκκλήσεις της ΠΑΕ.

Όσον αφορά στην ηλεκτρονική προπώληση για τον αγώνα με τον Αρη, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και μέσα σε λίγες ώρες είχε φτάσει στα συνολικά νούμερα των προηγούμενων εντός έδρας αγώνων. Πάντως είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη προπώληση απλών εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για κόσμο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X