ΑΕΚ: Τον έσωσε το σκαρί του τον Λιβάι Γκαρσία!

Λιβάι Γκαρσία: «Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Φθηνά τη γλίτωσε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φθηνά τη γλίτωσε ο Λιβάι Γκαρσία!

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, γλίτωσε τα χειρότερα, από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο σπάσιμο, ωστόσο λόγω του χτυπήματος έχει προκύψει ένα οίδημα, στην αυχενική μοίρα, το οποίο θα πρέπει να υποχωρήσει για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ωστόσο, το γεγονός πως το ιατρικό τιμ δεν περίμενε την έγκριση του διαιτητή για να σπεύσει κοντά στον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, λέει πολλά.

Ειδικοί γιατροί που παρακολούθησαν τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκαρσία έλεγαν πως άλλος άνθρωπος θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτο τραυματισμό από τη συγκεκριμένη πτώση με τον αυχένα. Τον 23χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ τον έσωσε η γερή του κράση και το γεγονός ότι είναι πολύ γυμνασμένος, πάνω από τα… στάνταρ των περισσότερων αθλητών, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ».

Ήδη χθες ο Λιβάι Γκαρσία ένιωθε πολύ καλύτερα. Πονούσε λιγότερο και γνωρίζοντας πόσο ανησύχησε άθελά του τους δικούς του ανθρώπους, άρχισε τα τηλέφωνα για να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά. Ο εξτρέμ της «Ένωσης» θα χάσει τους αγώνες με Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης και όλα συνηγορούν στο ότι θα επιστρέψει πλέον μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, δίχως να μιλάμε με βεβαιότητα, από τη στιγμή που η κατάστασή του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X