Λέστερ: Το σενάριο για Μαυροπάνο

Λέστερ:  Το σενάριο για Μαυροπάνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που ο Μαυροπάνος εντυπωσιάζει με τη Στουτγκάρδη, το όνομά του μπαίνει στις προπαρασκευαστικές λίστες ομάδων των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό πως η Ντόρτμουντ παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή και έχει, ήδη, προχωρήσει σε μία προπαρασκευή του φακέλου του κοστολογώντας τον γύρω στα 15 εκατ. ευρώ, εφόσον συνεχίζει κατ’ αυτόν τον τρόπο τη σεζόν.

Τη Δευτέρα σε podcast βρετανικής ιστοσελίδας αναφέρθηκε πως ο Έλληνας αμυντικός δεν αποκλείεται να κινήσει το ενδιαφέρον κορυφαίας ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα, γινόταν λόγος για τη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» είναι πιθανό να ενδώσουν στις πιέσεις της Νιούκαστλ και να παραχωρήσουν τον Φοφανά που είχαν αποκτήσει πέρσι από τη Σεντ Ετιέν. Έτσι εφόσον ολοκληρωθεί το deal, δεν αποκλείεται η Κυπελλούχος Αγγλίας να κινηθεί για την απόκτησή του Έλληνα αμυντικού γνωρίζοντας ότι ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και της Άρσεναλ θέλει όσο τίποτε άλλο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ωστόσο, τα πάντα επί της παρούσης είναι σε φιλολογικό επίπεδο. Δεν είναι ιδιαίτερα προχωρημένο το θέμα του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X