«OPAP Arena»: Ο Ναός της ΑΕΚ παίρνει την τελική του μορφή με τη σφραγίδα του Μελισσανίδη

«OPAP Arena»: Ο Ναός της ΑΕΚ παίρνει την τελική του μορφή με τη σφραγίδα του Μελισσανίδη
Photo Credits: INTIME

Ολες οι προσωπικές πινελιές του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο -Τι σημαίνει η «OPAP Arena» για τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρα που περνάει, δεν ξαναπερνάει. Η κοινωνία της ΑΕΚ, ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, καταγράφουν επίσημα πλέον την αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο στην «OPAP Arena».

Το γήπεδο που θα στεγάσει τα «κιτρινόμαυρα» όνειρα για τα επόμενα χρόνια, ο μεγάλος στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Εκείνο που έμοιαζε ανέφικτο και πλέον είναι ορατό προς όλους και κάθε μέρα φτάνει πιο κοντά στην τελική μορφή του.

Η σφραγίδα του Μελισσανίδη, η προσωπική ματιά και η θέληση να συνδυαστεί ένας σύγχρονος αθλητικός και πολιτιστικός πολυχώρος με την τεράστια ιστορία αυτής της ομάδας και την καταγωγή από τις χαμένες πατρίδες του ελληνισμού, τίθεται πιο βαριά και έντονη από ποτέ. Είναι φανερό, σε όσους επισκέπτονται καθημερινά τον υπό κατασκευή «ναό» της ΑΕΚ, αλλά και όσους απολαμβάνουν τα επιτεύγματα μέσα από ιστοσελίδες, πως αυτό που δημιουργείται δεν θα έχει προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά.

Διαβάστε περισσότερα για την τελική μορφή του Ναού της ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X