Τζέκο: «Η Ρόμα με είχε πουλήσει στη Γιουβέντους και δεν ήξερα τίποτα»

Τζέκο: «Η Ρόμα με είχε πουλήσει στη Γιουβέντους και δεν ήξερα τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις μέρες που αγωνιζόταν ακόμη στη Ρόμα θυμήθηκε ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στο «Gazzeta dello Sport», ενόψει του ντέρμπι της Ίντερ κόντρα στη Γιουβέντους. Έτσι, ο Βόσνιος φορ αποκάλυψε πως το 2019 οι «τζιαλορόσι» τα είχαν βρει σε όλα για τη μεταγραφή του στη «Μεγάλη Κυρία», ωστόσο το deal δεν προχώρησε, καθώς οι Ρωμαίοι δεν είχαν βρει τον αντικαταστάτη του.

«Η Ρόμα με είχε πουλήσει στη Γιούβε. Δεν κοιτάζω το παρελθόν και είμαι χαρούμενος στην Ίντερ. Η Ρόμα άνοιξε συζητήσεις με τη Γιουβέντους και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό, μπήκα στη συζήτηση αργότερα. Η κίνηση κατέρρευσε επειδή η Ρόμα δεν βρήκε τον αντικαταστάτη μου», ανέφερε αρχικά ο Τζέκο και στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι «Derby d’Italia»

«Δεν κερδίζεις τον τίτλο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Η Ίντερ και η Γιουβέντους το ξέρουν καλά. Ωστόσο, αν χαθούν πόντοι τώρα, είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ιταλία εναντίον του Κιελίνι, αλλά είναι δύσκολο να παίξω εναντίον του, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των τελευταίων δέκα ετών. Την Κυριακή, μπορώ να ζήσω και χωρίς γκολ, θα ήθελα να κερδίσω ακόμα και χωρίς να σκοράρω. Πρέπει να ακυρώσουμε αυτό που μπορούν να κάνουν πολύ καλά, δηλαδή τις αντεπιθέσεις.

Είμαι εδώ στην Ίντερ για να κερδίσω, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο. Αν ο σύλλογος διατηρούσε τον Κόντε και τον Λουκάκου και τους ίδιους παίκτες του περασμένου έτους, δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσει τον τίτλο έτσι κι αλλιώς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X